Glas Javnosti

Стручњак за термичке и расхладне уређаје и даље води ЦЕБЕФ

Vesti
Autor:

Естрадни аранжер и продуцент новокомпоноване музике а садашњи директор ЦЕБЕФ-а (Центра београдских фестивала – највећег градског система посвећеног елитној култури) Дамир Хандановић, међу првима је пружио искрену подршку изборној листи СНС.

Да у данашњој Србији политика врти где бургија неће више него икада, показао је и први дан по расписивању избора у Србији, када су након неколико сати поред актуелне премијерке и многих јавних личности, подршку пружили модна дизајнерка Сузана Перић и Хандановић.
„Наравно ту сам за председника Вучића и Српску напредну странку и сматрам да сви који имају имало памети треба да гласају за српску напредну странку“, рекао је естрадни аранжер.
А како и не би био ту за председника, када је овај мало више од просечног, полуанонимног некадашњег сарадника Данијела Ђурића израстао у хитмејкера народњачких хитова за Гогу Секулић, Цецу и друге звезде и звездице, а преко ноћи постао први човек ЦЕБЕФ-а – који обједињује „Фест“, „Белеф“, „Бемус“ и „Софест“, пренела је Политика још почетком јула 2018. године.
Да је овај тридесеттрогодишњи електротехничар за термичке и расхладне уређаје имао мало више памети од других, доказао је и на „ружичастој телевизији“, када је постао Митровићев први избор за музичког уредника ТВ „Пинк“. Музика му је донела оснивање „ДХ мјузика“ а Хандановић је „нашао мало времена" уз све обавезе на музичкој сецни да мастерира право, вероватно на исти начин као „Мега дипломац“ и слични, како би имали покриће за важанe политичко-пословнe ангажманe.
Познати лист је тада пренео и да су се градски одборници сагласили да је он прави избор, потврдивши његово именовање на позицију вршиоца дужности на седници Скупштине града и да ће на овом месту Хандановић бити најдуже годину дана. Међутим, на сајту ЦЕБЕФ налази се податак да је естрадни радник и даље в.д. директора.
Овај „мастер правни дипломац“ до данас обавља исту функцију у елитној институцији упркос супротним најавама градске власти и даје светао пример младима да не морају да напуштају земљу, да може да се обавља неколико послова у исто време и да у Србији није све тако црно. Ипак је понешто и ружичасто, уколико се учлане у политичку странку...

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR