Glas Javnosti

TEJLORMANIJA DOMINIRA SVETOM! Održava akademski samit o Tejlor Svift

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Prvi u svetu te vrste

U Australiji se održava prvi svetski akademski summit posvećen Tejlor Svift, poznat kao "Sviftposijum", a među stručnjacima koji proučavaju fenomen superzvezde ističe se dr. Džordžija Kerol, jedina osoba na svetu sa doktoratom o superzvezdama.


"U ovom trenutku ne bi bilo preterano reći da je Svift jedna od najmoćnijih osoba na svetu", istakla je dr. Kerol, pridružujući se brojnim stručnjacima iz desetina studijskih disciplina i akademskih institucija širom sveta na simpozijumu koji ima za cilj objasniti fenomen uticaja Tejlor Svift.

"Sviftposijum" je proistekao iz polušaljivog tvita prošlog jula, a ideja je brzo postala viralna kada su organizatori, uz podršku sedam univerziteta u Australiji i Novom Zelandu, najavili događaj. Više od 400 prijava pristiglo je iz različitih akademskih oblasti, čineći ovaj događaj jedinstvenim u svetu.


Obožavaoci su pokazali ogroman interes, a stotine njih pohrlile su u legendarno pozorište Kapitol u Melburnu kako bi prisustvovale predavanjima o megazvezdi. Fenomen Tejlor Svift, poznat kao "Tejlormanija", doseže svoj vrhunac prošle godine kada je proglašena osobom godine od strane časopisa Tajm. Njen uspeh i uticaj i dalje rastu, a nedavne pobede na Superboulu i osvajanje četiri Gremija samo su dodatno potvrdili njen neosporni status u svetu zabave.

Glas javnosti/U01H

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR