Glas Javnosti

STEFANOVE UBICE VEĆ PETI DAN IZMIČU PRAVDI: Sledi crvena Interpolova poternica (FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni za jezivo ubistvo mladog MMA borca i srpskog reprezentativca Stefana Savića (23), Marko Daničić (23) i Vasilije Gačević (23), još uvek su u bekstvu.

Naime, danas je peti dan kako srpska policija traga za njima, a u ovu akciju uključeni su i svi građani Srbije koji imaju bilo kakvu informaciju o Stefanovim ubicama.

Da podsetimo, Stefan Savić ubijen je u noći između 24. i 25. februara, kada su ga dvojica momaka sačekala ispred noćnog kluba, izboli ga nasmrt, a onda ga brutalno šutirali dok je Stefan nepomično ležao na ulici, a usled zadobijenih ubodnih rana na uglu Dobračine i Dunavske ulice u Beogradu ubrzo je i preminuo.

Posle zverskog zločina, ubice su nastavile najnormalnije da šetaju, što se moglo videti i na nadzornim kamerama koje su snimile Daničića i Gačevića, koji se inače bave fudbalom.

Kako smo nedavno pisali, prema saznanjima do kojih smo došli, Stefan je izboden čak 19 puta, iako je bio veliki sportista i mlada nada borilačkih veština, ostao je bespomoćan usled ovakvog napada.


Stafan Savić  (Foto: privatna arhiva)

Stefanov deda je ispričao kako je mladić pre dve godine imao problema sa ovim momcima za koje se nada da će ih ubrzo stići pravda, s obzirom na to da je porodica Savić ostala bez jedinog muškog naslednika.

- Tada su oni napali Stefanovog druga, tukli ga, urinirali po njemu i bacili ga u Dunav. Braneći druga, Stefan je udario jednog i slomio mu vilicu i ovo sada je možda osveta za to - ispričao je tada deda ubijenog sportiste.



(Foto: MUP Srbije)

Kobno veče kada je došlo do tragedije, u susret ovom incidentu naišao je Stefan M. (32) kojes su ubice MMA borca ranile kada je pokušao da spreči napadače. Ovog heroja, kako ga naziva Savićev trener, policajci su zatekli na suvozačevom mestu u automobilu nekoliko trenutaka nakon ubistva reprezentativca. Kolima Hitne pomoći je odvezen u Urgentni centar.


Za dvojicom osumnjičenih raspisane su potrage i policija poziva građane da se, ukoliko imaju informacije o kretanju i boravištu osumnjičenih, jave Policijskoj upravi za grad Beograd, na brojeve telefona: 011/279 74 77, 066/889 42 07, 066/878 23 05, kao i na 192 ili najbližoj policijskoj stanici.

Prema rečima kriminologa Božidara Spasića, vrlo je moguće da se begunci kriju u nekom "štek" stanu u Beogradu, osim ako nisu već pobegli u inostranstvo, u tom slučaju moraće da se raspiše crvena poternica.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR