Glas Javnosti

IDENTIFIKOVANE UBICE STEFANA NA DORĆOLU: Policija otkrila ko je nasmrt brutalno IZBO MMA borca! POTRAGA U TOKU!

Hronika
Autor: Glas javnosti

Osumnjičeni za ubistvo Stefana Savića (23) poznatog MMA borca su identifikovani i u toku je njihovo lociranje.

Prema nezvaničnim saznanjima, inspektori kriminalističke policije koji rade na slučaju ubistva Stefana Savića (23), poznatog MMA borca, identifikovali su osumnjičene za taj zločin

Navodno, osumnjičeni muškarci su već bili u određenoj vrsti sukoba sa ubijenim Stefanom Savićem.

- Stefan se poznavao sa tim momcima i navodno su imali već problem. Oko čega su se zakačili tek treba da se utvrdi - navodi izvor iz istrage.

Ranije danas oglasio se i trener ubijenog Stefana, rečima da još uvek ne znaju kada će biti sahrana.

- Mi još ne znamo kada će biti sahrana. Mi ćemo sada otići do bolnice da posetimo mladića koji je pokušao da spasi Stefana, pa je i sam ranjen. On je za nas junak, heroj - rekao je okupljenima na mestu zločina na Dorćolu trener Stefana Savića, MMA borca koji je nasmrt izboden na uglu Dunavske i Dobračine ulice.

Pošto su porodica, prijatelji, poznanici ubijenog mladića zapalili sveće u njegovu čast, trener je svima poručio da će otići u bolnicu kod Stefana M. (32) mladića koji je zatečen izboden u automobilu na Terazijama u trenutku kada je ispred noćnog kluba na Dorćolu pronađeno telo Stefana Savića.


(Foto: Instagram)

Trener ubijenog mladića ispričao je i novinarima kako je Stefan M. zadobio teške telesne povrede.

- Video je da ga ubadaju. On je istrčao iz kola da mu pomogne. napadači su se vratili i počeli da ga ubadaju. On je sada dobro, mi ćemo uraditi da mu pomognemo, sve ćemo učiniti da pomognemo jer je on junak - istakao je trener ubijenog Stefana.

On je dodao i da su ostali bez deteta i da sada žele da pomognu junaku koji je pokušao pomogne njemu.

Podsetimo, u noći između subote i nedelje 00.50 časova policija je na Terazijama zaustavila sumnjiv auto "fijat 500", koji je vozio M. V. (22), a na mestu suvozača je bio Stefan M. (32) koji je obilno krvario i imao ubodne rane na nozi i grudima.


Kolima Hitne pomoći S. M. odvezen je na Urgentni centar.

U isto vreme, na uglu Dobračine i Dunavske zatečen je Stefan Savić, uboden nožem u predelu grudi. I on je odvezen na UC.

Proglašena je akcija VIHOR 3 na području Starog Grada.

Stefanu Saviću je nešto pre dva časova konstatovana smrt.

Glas javnosti/I02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR