Glas Javnosti

TRESE SE BEOGRADSKA ARENA! Sprema se za Srpkinje, a strasna ljubav joj je došla glave!

Sport
Autor: Glas javnosti

Turska odbojkašica Ebrar Karakurt glavna je tema na polufinalnom meču protiv Srbije na Evropskom prvenstvu! Prašina se digla oko odbojkašice ne samo zbog predstojećeg meča, već i zbog sporne fotografije na društvenim mrežama.

Karakurtovu smatraju najvećom nadom turske odbojke, ali pored briljantnog sportskog talenta, poslednjih dana na društvenim mrežama se spekuliše o fotografiji koju je postavila sa partnerkom, nakon čega su usledile brojne i žestoke homofobične osude.

Pored mnogobrojne podrške od saigračica iz tima, Karakurtova je ubrzo uklonila fotografiju sa mreža. Na Evropsko prvenstvo odbojkašica je stigla uzdignutog čela, spremna da zaboravi incident i predvodi tim Turske do maksimalnog rezultata.

 

Odbojkašice Turske do sada nemaju ni jedan poraz i predstavljaju veliku opasnost po srpski tim u polufinalu. Poraz iz 2019. godine dodatni je motiv turskim odbojkašicama da dodatno namuče srpski tim. 

Te godine odbojkašice Srbije su odnele zasluženu pobedu nakon pet mukotrpnih setova, a Karakurt je tom prilikom bila jedna od najistaknutijih u svom timu. 

 

Činjenica da srpske odbojkašice igraju na domaćem terenu u Beogradu, pred brojnom publikom - ne bi trebalo da bude mesta za strah. Veliki spektakl predvodiđe zvezde ženske odbojke - Tijana Bošković i Ekbar Karakurt  sa druge strane mreže, odbojkašica koja je spremna da pokaže šta ume.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR