Glas Javnosti

Свестан је свега. Када га у колицима доведу до прозора и када угледа предивну панораму која га окружује, Шумахер стално плаче

Sport
Autor: Глас јавности / Курир / од 24.08.2018.

Породица седмоструког шампиона Формуле 1 Михаела Шумахера углавном демантује све информације које се појаве у медијима, а најновија је да се огласио близак рођак популарног спортисте који је открио нове детаље.

Неколико месеци је седмероструки првак Формуле 1 био у коми, а породица је тужећи магазин "Бунт" открила на суду да Шумахер не може да хода ни уз помоћ физиотерапеута. 

"Суд је закључио да је објава о томе како Шумахер може да года уз помоћ физиотерапеута неистинита", кратко је тада образложио судија Симоне Кафер и досудила да магазин Шумахеровој породици мора да исплати 50 хиљада евра одштете.

Сада је француски "Парис меч" објавио разговор с неименованим чланом Шумахерове породице који је потврдио да легендарни возач не може да хода.

"Свестан је свега. Када га у колицима доведу до прозора и када угледа предивну панораму која га окружује, Михаел стално плаче", изјава је наводног рођака за француске медије.

Да подсетимо, швајцарски медији пренели су да ће се породица једног од најбољих возача у историји Формуле 1 преселити са имања у близини Женевског језера на Мајорку, где је његова супруга Корина од председника Реал Мадрида Флорентина Переса наводно купила луксузно имање вредно 30 милиона евра у градићу Андраћ.

Портарполка породице Шумахер Сабине Кем негирала је наводе који су обишли свет.
Шумахер, који ће у јануару 2019. године напунити 50 година, је често летовао на Мајорци са породицом. 

Он је 29. децембра 2013. године доживео несрећу на скијању у француском Мерибелу, после које је месецима био у индукованој коми, из које је пробудјен у јуну 2014. и из Гренобла је пребачен у Лозану. Он је у септембру те године пуштен на кућно лечење.

Глас јавности / Курир / од 24.08.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR