Glas Javnosti

STRAVIČNO : Jedna od najlepših odbojkašica sveta brutalno pretučena na ulici (VIDEO)

Sport
Autor: Glas javnosti

Osvajačicu srebrne medalje na Olimpijskoim igrama u Pekingu (2008) Kim Glas (37) napao je beskućnik u trenutku kada je ova izlazila iz jednog restorana u centru grada.

Bivša američka odbojkašica Kim Glas (37), jedna od najlepših kada je u pitanju ovaj sport, bila je žrtva brutalnog napada na ulicama Los Anđelesa

Osvajačicu srebrne medalje na Olimpijskoim igrama u Pekingu (2008) napao je beskućnik u trenutku kada je ova izlazila iz jednog restorana u centru grada.

Na kraju je zadobila nekoliko udaraca u lice, imala je otečeno oko i razbijenu glavu

- Pogledao me je mrskim očima. Vratila sam se da kažem prijatelju da nešto nije u redu i ne shvatajući da me je udario nečim metalnim. Izgledalo je kao cev. Sve se dogodilo veoma brzo, imam više preloma - poručila je odbojkašica prenosi Telegraf


Ono što je zanimljivo jeste to da je grupa ljudi odmah zaustavila osumnjičenog i nisu mu dali da pobegne sve dok policija nije stigla na mesto nesreće.

Što se tiče Kim, ona se trenutno bavi fitnesom, a u karijeri je igrala za timove u SAD, Portoriku, Turskoj, Rusiji, Kini, Brazilu i Češkoj.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR