Glas Javnosti

СТРАШНИ УДАРЦИ Најбогатијег спортисте

Sport
Autor: blic.rs

Најбогатији спортиста на планети, боксер Флојд Мејведер, доживљава ударац за ударцем. И то у психичком смислу.

Прошле седмице је преминула његова бивша супруга, Џози Херис, а сада његов ујак, уједно и тренер, Роџер Мејведер, који је имао 58 година.

Многи су сматрали да је Роџер најбољи тренер на свету, мада је и сам био добар боксер, јер је својевремено одмеравао снаге са истинским звездама као што су Хулио Цезар Чавез и Реј "Бум Бум" Манћини. Био је ВБА првак света у перо и велтер категоријама, али је средином ове деценије почео да има здравствених проблема.

Флојд Мејведер је, наиме, 2015. обелоданио да је његов ујак "прилично оштећеног памћења, због бокса".

"Тек је у 50-им годинама живота, али ми се чини као да је у 80-им", рекао је тада чувени боксер кога је управо ујак усмерио на праве тренинге и тактике, омогућивши му непобедиви низ наступа.
А како је ово други ударац за Флојда Мејведера у кратком року, нема сумње да ће емотивно бити додатно уздрман. Јер, амерички боксер је ових дана на Инстаграм налогу објављиво искључиво низ фотографија са бившом супругом и децом и уз њих је остављао и кратке, емотивне поруке.

Подсетимо, Џози Херис је 11. марта пронађена мртва у аутомобилу испред куће у градићу Валенсији у САД-у. Флојд Мејведер и она су имали веома буран однос, а боксер је због напада на њу и повреда које јој је нанео 2010. осуђен за насиље у породици и затворску казну.

Пар има троје деце, а заједно је био од 1995. до 2010. године.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR