Glas Javnosti

Srpski `džokeri`na jednom mestu, Đoković i Jokić na utakmici u Beogradu (FOTO, VIDEO)

Sport
Autor: Glas javnosti

Posle teniske srpske zvezda u srbiju, tačnije Beograd stigao je srpski košarkaš Nikola Jokić.Njih dvojica su sinoć prisustvovali revijalnoj košarkaškoj utakmici u dvorani "Mega Factory", na oproštajnu utakmicu Dejana Milojevića od Mega Bemaksa.

Svetski broj jedan srdačno se pozdravio sa Nikolom Jokićem, koji je drastično promenio izgled.

Đoković je došao u društvu brata Đorđa i odmah seo pored Jokića i njegovog menadžera Miodraga Ražnatovića, tik uz teren.

Pre utakmice Novak je dobio dres Mege sa svojim imenom od Dejana Milojevića.

Na Milojevićevom oproštaju prisustvovalo je i  mnogi ljudi iz sveta košarke poput Predraga Danilovića, Božidara Maljkovića, Saše Obradović, Marine Maljković....

KK Mega organizuje oproštajnu utakmicu za Milojevića, kojeg će posle osam godina na mestu prvog trenera zameniti Vladimir Jovanović.

Ono što upada u oči je da srpski reprezentativac znatno smanjio kilažu.

 ​I to sve u periodu kada nema utakmica zbog suspenzije NBA lige usled korona virusa.

Još pre desetak dana pojavio se snimak iz Denvera kad je bilo uočljivo da je Nikola Jokić drastično smanjio kilažu, iakosu mnogis trahobvali da že pandemija koronavirusa negativno uticati na Nikolinu kilažu.

Celu vest o tome pogledajte ovde.

Juče su teniseri učesnici "Adria Toura", predvođeni Novakom Ðokovićem, odigrali su danas na Dorćolu revijalnu fudbalsku utakmicu sa Umetničkom reprezentacijom Srbije i posle 90 minuta igre pobedu je ostavrio tim tenisera 3:2.

Foto: Tanjug/ Nikola Anđić

U Novakovom timu igrali su Đorđe i Marko Đoković, Damir Džumhur, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Viktor Troicki, Filip Krajinović, Dušan Lajović, Petar Đukić, Andrija Kuzmanović, Dragan Jovanović Gagi, Karlos Gomez-Erera i Savo Milošević.

Foto: Tanjug/ Nikola Anđić

Publika na terenu podno Kalemegdana mogla je da vidi mnoštvo lepih poteza i svaki takav bio je nagrađen aplauzom, a susret sa tribina pratili su i Goran Ivanišević i Bogadan Obradović.

Trener fudbalera Partizana Savo Miloševć pokazao je da i dalje ume da se snalazi u šesnaestercu, a zavidno fudbalsko umeće prikazali su Dimitrov, Zverev, Krajinovcih, Džumhur i Troicki, kao i najbolji teniser sveta.

Umetnicku reprezentaciju činili su Vedran Blagojević, Bojan Vasković, Aleksandar Radojičić, Miloš Petrović Trojpec, Igor Miljković, Milan Mitrović, Rajko Šarić, Viktor Savić, Miodrag Anđelkovic, Luka Tabaševicj, Nikola Glišicj, Lazar Đukic, Mj", Danijel Cehranov, Marko Đurovski, Branislav Lalić i Marko Gizdavić.

(Izvor B92, Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR