Glas Javnosti

Srbija sa 46 kik-boksera na Svetskom kupu u Budimpešti

Sport
Autor: Glas javnosti

Na turniru u glavnom gradu Mađarske ukupno će učestvovati više od 2.800 takmičara

Reprezentaciju Srbije u kik-boksu predstavljaće 46 takmičara na Svetskom kupu u kategoriji juniora i seniora u muškoj i ženskoj konkurenciji, koji će biti održan predstojećeg vikenda u Budimpešti, saopšteno je danas.

Srbija će imati 46 takmičara u disciplinama ful-kontakt, K1, lou-kik i kik-lajt. Na turniru u glavnom gradu Mađarske ukupno će učestvovati više od 2.800 takmičara. 

- Očekujemo značajan broj medalja, ali od mnogo faktora zavisiće koliko će ih biti - rekao je pred put u Budimpeštu selektor kik-boks reprezentacije Srbije Siniša Vladimirović.

- Pojedini naši najbolji takmičari neće nastupiti iz privatnih razloga, a najveći rivali ovog puta biće nam kik-bokseri iz Ukrajine, Kazahstana, Poljske i Hrvatske. Ponavljam, nadamo se dobrim rezultatima, ali pre svega očekujemo veliku borbenost svih naših reprezentativaca. Ovo takmičenje biće veoma kvalitetno, konkurencija će biti žestoka pa će nam rezultati biti i pokazatelj šta od pojedinaca možemo da očekujemo u budućnosti - dodao je Vladimirović.

Glas javnosti T02S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR