Glas Javnosti

ĐOKOVIĆ SE OGLASIO POSLE PREKIDA SARADNJE SA IVANIŠEVIĆEM: Doneo je servis i titule, mnogo smeha i zabave (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković, najbolji teniser ikada, prekinuo je saradnju sa trenerom Goranom Ivaniševićem nakon šest godina.

Đoković se emotinvom porukom oglasio na Instagramu i zahvalio se hrvatskom treneru sa kojim je sarađivao od Vimbldona 2018. godine.

„Sećam se tačno trenutka kada sam pozvao Gorana da bude deo mog tima. Bilo je to 2018. godine i Marijan i ja smo tražili da bude inovativniji i da donesemo magiju u naš duo.

Zapravo ne samo da je on doneo servis, već i mnogo smeha, zabave, godinu na mestu broj 1, rekordna postignuća i još 12 grend slem titula (i nekoliko finala) do danas. Da li sam pomenuo i malo drame? Nolefam će znati“, poručio je Đoković, ali se na tome nije zaustavio.


Pojasnio je šta ih je zauvek vezalo.

„Goran i ja smo odlučili da prestanemo da radimo pre nekoliko dana. Hemija na terenu ima uspone i padove, ali naše prijateljstvo je uvek bilo snažno kao kamen. Zapravo, ponosan sam da kažem (nisam siguran da li je i on) da pored toga što smo osvajali turnire zajedno, da smo imali i veliku bitku u Čoveče, ne ljuti se pored toga godinama. I taj turnir nikada ne prestaje za nas.

Šefinjo, hvala ti na svemu moj prijatelju. Volim te“, poručio je Đoković.

Novak je ove nedelje trenirao u Beogradu, na terenu u Košutnjaku nije bilo Ivaniševića, koji je bio „senka“ srpskog tenisera svih prethodnih godina.


Glas javnosti/aN07S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR