Glas Javnosti

Partizan deklasirao FMP

Košarka
Autor: Glas javnosti

Košarkaši Partizana savladali su FMP rezultatom 88:57 u 23. kolu ABA lige i pobedu su posvetili svom saigraču Zeku Ledeju kome je preminuo otac.

Ledej se posle gostovanja ekipe u Barseloni uputio odmah u Ameriku, a na dan odigravanja utakmice ABA lige sa FMP objavio je da je njegov otac preminuo.

Saigrači su odgovornom igrom nadoknadili odsustvo Ledeja, u prvoj deonici su stekli prednost i uvećavali je do kraja meča.

Trener Partizana Željko Obradović imao je priliku da raspodeli minutažu i razigra igrače koji nisu imali previše prilika u prethodnom periodu.


U sastavu nije bio ni Kevin Panter, Aleksa Avramović je na terenu proveo svega šest i po minuta i upisao devet poena, a odmorio je i Frenk Kaminski, za nešto manje od osam minuta imao je pet poena.

Priliku je najbolje iskoristio Balša Koprivica sa 13 poena i deset skokova, dvocifreni učinak sa po deset poena imali su Peri Dozir i Bruno Kaboklo, a Danilo Anđušić i Uroš Trifunović su ostali na po osam.

Na drugoj strani Jovan Novak je imao 13, Matic Rebec deset poena, a Ognjen Kuzmić je upisao šest poena uz deset skokova.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR