Glas Javnosti

Partizan sklopio najveći ugovor u istoriji kluba

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Partizan predstavio generalnog sponzora

Kompanija MaxBet, jedna od vodećih omnichannel kompanija za klađenje i igre na sreću u Srbiji, postala je generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan u naredne tri i po godine, a vrednost ugovora je pet i po miliona evra. Ovo je ujedno i najveći sponzorski ugovor u istoriji Partizana.


Fudbalski klub Partizan je svetski brend sa 75 godina tradicije, 27 titula šampiona i 16 pehara Kupa. Ovaj klub je simbol ne samo sportskih uspeha, već i zajedništva, hrabrosti i trajne ljubavi prema igri.

“Ovaj mesec je posebno važan za MaxBet, jer od 9. januara ove godine poslujemo u okviru kompanije Flutter, svetskog lidera u oblasti klađenja i igara na sreću, koji je 29. januara izašao na najveću svetsku berzu u Njujorku. Ovo su velike promene i one doprinose tome da MaxBet povlači nove poteze, ima novu strategiju i gradi nova partnerstva. Želja nam je da kroz sve ove novine podignemo našu igru na još viši nivo, a potpisivanje sponzorskog ugovora sa Partizanom je jedan od važnih koraka na tom putu”, izjavio je Savo Bakmaz, generalni direktor kompanije MaxBet.

MaxBet će i u narednom periodu nastaviti sa ovakvim partnerstvima i investicijama u srpski sport.


“Izuzetno nam je zadovoljstvo što je kompanija MaxBet generalni sponzor Fudbalskog kluba Partizan, i sa nama su od januara, otkako je naš klub prvi na tabeli. Mislim da je to dobar znak, i verujem da će naš klub u narednom peridu, kao i MaxBet biti šampioni svoje igre”, izjavio je Miloš Vazura, generalni direktor Fudbalskog kluba Partizan.

Na koktelu upriličenom povodom objave partnerstva održana je i aukcija za Partizanov dres, a prikupljena sredstva u iznosu od 260.000 dinara namenjena su u humanitarne svrhe za Helenu Gavran.

Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR