Glas Javnosti

SAVIĆEVIĆ ODJAVIO TERZIĆA: Zamolio bih ga da me više ne spominje, zove me neko ko ŠIRI LAŽI O MENI!

Sport
Autor: Glas javnosti

Dejan Savićević, legenda Crvene zvezde i Milana, odgovorio je na poziv Zvezdana Terzića da dođe na meč dva kluba u Ligi Evrope.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je pre 20-ak dana javno pozvao Dejana Savićevića da bude gost na meču svoja dva nekadašnja kluba u februaru, u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Mislio sam da nećemo pričati na tu temu. Kada vas zove neko ko svašta priča o vama i ko širi laži o vama na svakom koraku – to može samo neko ko ništa ne valja. Kao prvo – zamolio bih ga ovim putem me više ne spominje, jer postoje neki ljudi, među kojima je i on, s kojima se nikad neću pomiriti. On to treba da zna – ima svoj život, ja imam svoj, i on je poslednji čovek u Srbiji koji treba da me zove na utakmicu - rekao je Savićević za Vijesti.

Savićević je naveo da može da ga zove predsednik Zvezde Svetozar Mijailović, iili sportski direktor Mitar Mrkela.

- Ja sam rekao za njega ono što drugi nisu smeli – da je nikakav čovek. Zna šta je uradio i opet me zove. Pa ja bih bio 100 puta gori od njega da se pomirim s njim. Jer, ako te neko jednom povredi, povrediće te i drugi put. Nema potrebe da vam se putevi ukrštaju da bi vas još jednom ‘uradili’ ili ‘odradili’. Neko može da te pređe jednom, a ako te pređe drugi put – onda si budala. Eto, to je neki moj moto, i on to zna. I opet zove. To je dokaz o njemu kakav je - dodao je Savićević.

(Glas javnosti=

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR