Glas Javnosti

SAJAM SPORTA NA NOVOM BEOGRADU: Ovo je deveti u nizu opštinskih sportskih sajmova

Sport
Autor: Glas javnosti

Sajam sporta ima za cilj uključivanje što većeg broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha, stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti

Sajam sporta opštine Novi Beograd, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, održaće se danas od 10 sati u Hali sportova „Ranko Žeravica”, saopšteno je iz ovog gradskog sekretarijata.

U saradnji sa Olimpijskom komitetom Srbije, SSAB je obezbedio aktivaciju dece pod nazivom „Budi olimpijac” koja ima takmičarsko-edukativan karakter. Organizatori sajma su obezbedili prigodne nagrade za tri najuspešnije ekipe koje će predstavljati svoja odeljenja.

Sajam sporta ima za cilj uključivanje što većeg broja dece u sistem sporta, jačanje timskog duha, stimulisanje školske omladine na redovno upražnjavanje fizičke aktivnosti.

Nakon uspešno održanih sajmova u Zemunu, Lazarevcu, Grockoj, Savskom vencu, Zvezdari, Starom gradu, Paliluli, Obrenovcu, ovaj sajam će biti deveti u nizu opštinskih sportskih sajmova koji će se planiranom dinamikom do kraja godine realizovati na teritoriji svih 17 beogradskih opština.

Glas javnosti /  O10S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR