Glas Javnosti

RAFAEL NADAL USKORO IDE U PENZIJU!? Zverev uveren: Oprostiće se na Rolan Garosu!

Sport
Autor: Glas javnosti

Nemački teniser Aleksander Zverev prokomentarisao je stanje Rafalea Nadala. Španski teniser Rafael Nadal ima 22 Grend slem titule i preko 1.000 pobeda u karijeri. Takođe, Nadal ima 36 godina i karijera mu se bliži kraju ili barem tako misli nemački as Saša Zverev.

Zverev veruje da će sa Nadal zvanično povući za nekoliko meseci za vreme svog omiljenog turnira Rolan Garosa.

- Rafael Nadal će objaviti da ide u penziju na Rolan Garosu. Ja mu to ne želim, ali mislim da će odigrati veliki turnir, možda ga čak i osvojiti i onda reći: Doviđenja tenisu - rekao je Zverev za Eurosport.

Rafa brani titulu na Australijan openu, a njegov susret sa Novakom Đokovićem, prvim favoritom, projektovan tek u finalu. Ima jedan grend slem više od Novaka, koji bi se izjednačio sa velikim rivalom (22:22) ako se domogne desetog Grend slema u Melburnu.

- Ne dosađuju mi rasprave o najvećem. Moj stav prema tome se nije promenio sve ove godine. Na kraju će biti samo jedan najveći. Neće biti lako definisati ko je to jer svako ima svoje argumente. Uostalom, dvojica od nas trojice su još uvek aktivni teniseri. Meni je najbitnije da smo i Federer i Đoković i ja napravili puno više nego što smo sanjali i ispisali smo istoriju. Naravno da ja želim da budem najveći. Nije mi to opsesija, ali želim - istakao je španski šampion.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR