Glas Javnosti

Rađa: Novak i ja sve bi ispeglali za pet minuta, ali nismo političari...

Sport
Autor: Glas javnosti

Nekadašnji jugoslovenski reprezentativac u košarci Dino Rađa rekao je da su napadi na Novaka Đokovića, odnosno na bilo kojeg uspešnog čoveka, "samo jadni ispadi ljudi koji bi sve dali da su na tom mestu".

Rađa, član Kuće slavnih, saglasan je da su se teniseri na Adrija turu previše opustili, ali i da je oko nas mnogo takvih primera.

-Jesu li se malo previše opustili? Definitivno jesu, ali oko nas je more takvih primera pa nikom ništa. Međutim, pisati o njima malo ko čita, a pisati o Đokoviću, Bilu Gejtsu i sličnima svi čitaju. Pogotovo ako su negativno intonirane informacije. Takav je današnji svet, nažalost,rekao je Rađa novi broj nedeljnika NIN.

Proslavljeni hrvatski košarkaš ističe da bi se on i Novak o svemu dogovorili za pet minuta, ali...

- Što se tiče dogovora, Novak i ja bismo se dogovorili u pet minuta. O svemu. Garantujem. Međutim, realno ne bismo mogli voditi države, jer nismo kvalifikovani za to. Isto kao što političari ne bi mogli igrati naš sport".

Veliki problem naroda na ovim prostorima je što gledaju unazad, zaključuje Rađa.

"Generalno naš problem je što se vraćamo unazad i pričamo o temama unazad, umesto da gledamo kako ćemo bolje živeti u budućnosti. Sve te teme iz prošlosti su nešto što se promeniti ne može i glupo je trošenje vremena i energije".

(Izvor: Večernje novosri)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR