Glas Javnosti

PORUKA JEDINOG ČOVEKA KOJI VIĐA ŠUMAHERA: Ne znate vi ništa o Mihaelu...

Sport
Autor: Glas javnosti

Već godinama se ništa konkretno ne zna o stanju legendarnog šampiona Formule 1, Mihaela Šumahera koji je doživeo nesreću na skijanju pre 10 godina.

Nastavlja se agonija porodice i prijatelja sedmostrukog šampiona. Jedan od retkih prijatelja kome je dozvoljeno da ga posećuju je bivši predsednik Međunarodne automobilske federacije Žan Tod.

Tod, koji se navodno viđa sa sedmostrukim šampionom F1 jednom mesečno, apelovao je da "se ostavi na miru" porodica Mihaela Šumahera, a pogotovo njegova žena Korina.


Bivši predsednik Međunarodne automobilske federacije je za italijanske medije govorio je o legendi Formule 1. - Treba da ih svi ostavite na miru i da poštujete privatnost koju želi njegova žena. Nesreća je imala velike posledice, ali moramo da poštujemo želju Korine i njegove dece, da se sve drži u "tajnosti" - rekao je Tod, pa nastavio:

- Ko kaže da nešto zna o stanju Mihaela Šumahera, verujte mi, ne zna ništa! Idem mu u posetu jednom mesečno i da je njegova porodica i moja!

- Što se tiče Mika i očekivanja da bi on mogao da ponovi uspeh svog oca u Formuli1, Tod je rekao: „Mik je mlad, talentovan vozač. On ima veliko ime, ali će mu biti potrebno vreme. Prerano je reći da li poseduje talente svog oca, Maksa Ferštapena ili Luisa Hamiltona, to još uvek ne znamo.“


Ovaj 77-godišnjak i Šumaher su sjajno sarađivali kada je Tod bio izvršni direktor Ferarija, i upravo je pod njegovom palicom Šumaher je osvojio pet uzastopnih svetskih titula između 2000. i 2004. godine.

Tod navodno gleda trke Formule 1 zajedno sa Nemcem, kada mu ode u posetu.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR