Glas Javnosti

PALO POMIRENJE! Evo kako su Jokić i vlasnik Finiksa izgladili odnose (VIDEO)

Sport
Autor: Glas javnosti

Naš i svetski as je na originalan način prišao vladniku Finiksa, a lopta je odigrala posebnu ulogu.

Denver Nagetsi razbili su Finiks Sanse u petom meču polufinala zapadne konferencije (118:102) i tako poveli 3-2 u seriji, te stigli nadomak finala zapada.

Definitivno najlepši detalj ove utakmice jeste "pomirenje" vlasnika Finiks Sansa Meta Išbije i srpskog reprezentativca Nikole Jokića pre utakmice.

Naš centar prolazio je pored Išbije i u šaljivom tonu mu dodao loptu nadovezujući se na sporan detalj iz prošlog meča, na šta je ovaj reagovao osmehom.

Išbija je potom ustao, a njih dvojica završila su u prijateljskom razgovoru. Nikola je definitivno zahvalan što je vlasnik Sansa stao na njegovu stranu tokom priče o kazni našeg centra i ovo je scena koju su svakako svi želeli da vide.



Još jednu u nizu fantastičnih partija pružio je srpski reprezentativac Nikola Jokić koji je meč završio sa 29 poena, 13 skokova i 12 asistencija. Naš igrač ovaj put odilčno je ispraćen i rotacionim igračima, pa je tako drugi najefikasniji bio Brus Braun sa klupe sa 25 poena, dok su po 19 dodali Porter i Marej.

Na drugoj strani mučili su se Buker i Durent, ali su ipak bili najefikasniji među poraženima sa 28, odnosno 26 poena. Priliku da zatvori seriju i ode u finale zapada Nagetsi će imati prekosutra u Finiksu od 04:00.

Glas javnosti/Sportal.rs

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR