Glas Javnosti

Na Kopaoniku održana PRVA SKI BIZNIS LIGA u Srbiji

Sport
Autor: Glas javnosti

Zaposleni u kompanijama širom Srbije proteklog vikenda bili su učesnici prve Ski biznis lige, koja je održana na Kopaoniku.

Nevenja Ignjatović, naša najpoznatija skijašica, u sklopu svoje akademije, pružila je zaposlenima mogućnost da uživaju na ski stazama, naše poznate planine. Ovim projektom, Nevena je želela da ljudima približi skijanje na drugačiji, malo izazovniji način. 



Cilj "Ski biznis lige" jeste poseban tim bilding na snegu, koji za cilj ima nezaboravno druženje, ali i fer borbu na ski trkama u disciplini veleslalom.


Prvi vikend lige, okupio je velik broj zainteresovanih takmičara, a oranizatori su više nego oduševljeni.  Za naš portal naveli su da će organizovati četiri trke u tri vikenda, u planu su tri noćne trke i jedna dnevna trka.  

Naredni takmičarski vikend održaće se od 24. do 26. februara, a poslednji vikend planiran za takmičenje i uživanje na snegu održaće se od 24. do 26. marta.

 "Svaki vikend biće  drugačiji  program, i već sada svi jedva čekamo kraj februara," kazala je Nevena za naš portal.


Kada je u pitanju broj učesnika koji mogu predstavljati svoju kompaniju on može biti minimun tri, a maksimum deset učesnika. 

" Svaki plasman nosi  određeni broj bodova koji kotira  skijaše na listi u individualnoj kategoriji (muškoj i ženskoj), dok zbir bodova troje najbolje plasiranih iz ekipe kotira kompaniju na listi za kompanije. Tabela se ažurira nakon svake trke, a nakon finalne trke u martu proglašavamo top tri kompanije, ali i generalne pobednike u individualnoj kategoriji", ističe Nevena. 

Sve zainteresovane na "Ski biznis ligi" očekuje nezaboravno druženje, takođe očekuju ih i žurke koje će se održavati na različitim lokacijama planine.

"Ski biznis liga" omogućena je za sve kompanije, kao i udruženja koja posluju na teritoriji Srbije.  A, zainteresovani se mogu prijaviti putem mejl adrese: akademija@nevenaignjatovic.com

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR