Glas Javnosti

JEDINA SRPKINJA KOJU RONALDO PRATI NA INSTAGRAMU: Kada budete videli kako izgleda biće vam jasno zašto (FOTO)

Sport
Autor: Glas javnosti/ Kurir

Kristijano Ronaldo na svom Instagramu prati svega 500 ljudi, a među njima je i jedna atraktivna srpska sportistkinja

Portugalski reprezentativac i jedna od najboljih fudbalera sveta Kristijano Ronaldo, na svom Instagram nalogu ima preko 500 miliona pratilaca, što ga trenutno čini najpraćenijom muškom osobom na ovoj društvenoj mreži.

S druge strane on prati nešto više od 500 ljudi, među kojima su uglavnom njegove kolege fudbaleri.

Zanimljivo je da sa naših prostora Ronaldo prati Novaka Đokovića, Luku Modrića, košarkaša Luku Dončića, ali i jednu žensku osovu. Reč je o našoj atletičarki Ivani Macanović, a mnogima nije jasno zašto se baš ova dama našla na listi ljudi koje Kristijano prati.



Njih dvoje oboje su ambasadori jednog poznatog sporstkog brenda, a dovoljan je jedan pogled na Ivanine fotografije, pa da vam sve bude mnogo jasnije. Donedavno, Ronaldo je čak gotovo stalno lajkovao objave zgodne altetičarke.

I Ivana se može pohvaliti svojom armijom pratilaca s obzirom na to da njen profil na popularnoj društvenoj mreži prati skoro 130 hiljada ljudi, a nedavno je prokomentarisala to što je čuveni fudbaler prati.

"Verujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajkuje slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio" rekla je jednom prilikom Ivana za domaće medije.

Ivana osim atletske karijere, radi i kao fitnes instruktor, a jedna je od najtalentovanijih atletičarki sa ovih prostora. nastupa za AK Banja Luka, takmičila se u disciplinama 60, 100, 200 i 400 metara.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR