Glas Javnosti

Janša Čeferinu: Utakmica na San Siru bila biološka bomba

Sport
Autor: Глас јавности

Predsednik UEFA Aleksander Čeferin dobio je "snažan udarac" iz svoje domovine, pošto je premijer Slovenije Janez Janša veoma oštro odgovorio na pojedine Čeferinove komentare o ponašanju slovenačke vlade tokom pandemije virusa korona.

- Vlada mora da kaže kako je situacija ozbiljna, ali isto tako mora da pruži i nadu ljudima, jer ne možemo svaki dan da govorimo gde će eksplodirati.

Pandemija će se jednom završiti i moramo da imamo pozitivniji pristup, jer ćemo imati kolaps ekonomije - rekao je Čeferin u intervjuu za "Ekipa24".

Janša je, između redova, provukao i Čeferinovu odgovornost za događanja sa virusom korona širom Evrope, stavivši u prvi plan odigranu utakmicu osmine finala Lige šampiona između Atalante i Valensije u Milanu.

- To je bio toliko pohlepan, neodgovoran i kriminalan potez, to je bilo širenje opasnosti koja nije zaobišla ni Sloveniju. To je bila biološka bomba posle koje više ništa nije bilo isto. Čak i posle upozorenja Svetske zdravstvene organizacije, koja je već proglasila pandemiju, neke utakmice nisu otkazane, a sve zbog pohlepe za novcem - uzvratio mu je Janša.

(Izvor: Srbija danas)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR