Glas Javnosti

ИМА НАДЕ ЗА НАС: Звездаш купио Партизанову мајицу на хуманитарној аукцији и вратио веру у људе

Sport
Autor: Глас јавности / Ноиз / од 01.10.2018.

Хуманитарна организација "Заједно за живот", која помаже оболелој деци у процесу лечења окупила је многе бројне личности из света спорта, културе, музике... Међутим, један гест је обележио вече на много начина.

Промовиција великог Хуманитарног Спортског Базара у Дорћол Платзу, била је сјајна прилика да посетиоци директно од познатих спортиста купују реквизите и сувенире и тако донирају у фонд за помоћ.

Међу познатим лицима нашао се и Душко Вујошевић чија је мајица са потписима играча Партизана била на аукцији. На одушевљење присутних, један од лицитатора, Недељко Голушин, изгласао је највећу суму од 10.000. Оно што многи нису знали је чињеница то да Недељко навија за Црвену звезду.

- Ово је прилика која се пружа једном или ниједном у животу. Ово је привилегија за једног Делију, да упозна такву величину као што је Душко Вујошевић. У сваком погледу, и спортском и физичком. То се дешава једном или ниједном, ја сам имао ту срећу да ми се деси - каже Недељко за НОИЗЗ.

Леп гест Делије поздравили су и присутни, од којих је само неколицина знала да навија за црвено-беле. Недељко је признао да није велики познавалац спорта, али с друге стране зна да препозна праве вредности.

- То је исто као људи који пију вино. Неки се разумеју у вино, а неки воле да попију. Мени је заиста била част и желим да дам један савет господину Вујошевићу, да се мање нервира и да чува живце за унуке - рекао је Небојша.

Његов закључак читаве хуманитарне акције је управо оно што су сви у Дорћол Платзу гајили током трајања.

- Кажу да кад човек стисне песницу десне руке да је то величина срца, мислим да је на овом Базару вечерас највеће срце које је Србија видела, и да смо присуствовали лавини емоција, које ће резултирати да барем десетак или више деце до краја године настави да се смеје - закључио је Голушин.

Глас јавности / Ноиз / од 01.10.2018.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR