Glas Javnosti

Sergej Milinković - Savić dominira u AL Hilalu, ali ovog puta zamalo da napravi ozbiljan incident (VIDEO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Mnoge ljubitelje fudbala iznenadila je odluka Sergeja Milinkovića-Savića da Seriju A zameni Saudijskom Arabijom, ali srpski fudbaler ne prestaje da blista u dresu Al Hilala. Popularni SMS je bio strelac i u meču njegovog tima protiv Al Itihada, a pred sam kraj duela zamalo je došlo do velikog incidenta.

Srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić ponovo je bio strelac u dresu Al Hilala. Doskorašnji vezista Lacija zatresao je mrežu u trijumfu nad Al Itihadom (3:1) u četvrtfinalu arapskog kupa.

Pošto je poslednjem kolu grupne faze pogotkom doprineo pobedi nad Vidadom (2:1) za prolaz u četvrtfinale, Sergej je poveo Hilal i ka polufinalu kupa.


U 14. minutu velikog derbija protiv Itihada doneo je prednost svom timu. Na korner Rubena Neveša, SMS se oslobodio rivala, koji je završio na travi, zatim je sjajno skočio, nadvisio sve i glavom zatresao mrežu. Dok su Karim Benzema, Ngolo Kante i ostatak ekipe Itihada samo posmatrali njegovu majstoriju...

Sergej je tako upisao treći pogodak u dresu Al Hilala, pošto je prethodno bio precizan u meču sa Al Kuvajtom i Vidadom iz Kazablanke.

Međutim, pred sam kraj utakmice umalo je došlo do tuče, a glavni akter "incidenta" bio je upravo Miliković-Savić.

Naime, želeo je srpski fudbaler da oduzme loptu Šarahli, pa ga je dosta neoprezno gurnuo sa leđa, a ovaj je odmah pao na zemlju. Nakon što se pridigao, odmah je nasrnuo na Sergeja i odgurnuo ga rukama u predelu poprsja. 

Takav potez Šarahlija razbesneo je SMS-a, koji mu se uneo u facu i došlo je do drame na terenu, koja je mogla da eskalira u tuču, ali se to, ipak, nije dogodilo.

Sudija je odmah reagovao i utrčao između dvojice fudbalera, a Sergej je sve vreme pokušavao da mu objasni da je takav potez protivnika bio, u najmanju ruku, nesportski.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR