Glas Javnosti

RONALDO POSTAJE OTAC PO PETI PUT: Slavni par podelio srećne vesti, STIŽU BLIZANCI! (FOTO)

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Poznati fudbaler Kristijano Ronaldo ponovo će postati otac.

Prema pisanju španskih medija, izabranica čuvenog Portugalca Georgina Rodrigez je u drugom stanju, a fudbaler je na svom Instagram nalogu potvrdio radosnu vest.

Kristijano Ronaldo je objavio zajedničku fotografiju sa Georginom i fotografiju blizanaca koji su na putu.

"Oduševljeni objavljujemo da očekujemo blizance! Naša srca su puna ljubavi i ne možemo da dočekamo da vas sretnemo", napisao je Ronaldo.

Time će se ispuniti velika želja njegove izabranice za proširenjem porodice, što je Georgina najavila upravo u intervju za magazin "Hola!" prošlog oktobra.

Fudbaler Mančester junajteda ima već četvoro dece, a troje je dobio vantelesnom oplodnjom partnerki. Georgina je Kristijanu rodila četvrto dete, Alanu Martinu, nakon što su Kristijano junior i blizanci Eva i Mateo rođeni posle veštačke oplodnje.

Mnoštvo je spekulacija bilo o Ronaldovim naslednicima, pogotovo vezanim za blizance. Nakon rođenja Eve i Matea, britanski mediji istražili su slučaj te otkrili da su blizanci začeti u laboratoriji u Los Anđelesu, a deo dokumenata je dostupan javnosti. U njemu je jasno vidljivo kako je bila reč o surogat trudnoći te se ime majke ne vidi. Deca su rođena u kalifornijskoj La Mesi, u blizini granice s Meksikom

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR