Glas Javnosti

„Gvozdeni“ protiv Jutjubera: Tajson se za ogroman novac vraća u ring

Sport
Autor: Glas javnosti

Bokserska legenda Majk Tajson vraća se u ring ovog leta nakon što je zakazao borbu protiv 30 godina mlađeg boksera, a Legendarni UFC borac Henri Cejudo otkrio je koliko će Majk zaraditi za kontroverznu borbu protiv Jutjubera i boksera Džejka Pola.

Tajson se poslednji put borio pre gotovo četiri godine u egzibiciji protiv još jedne legende Roja Džonsa Juniora. Tom prilikom učestvovao je i njegov naredni protivnik Džejk Pol koji je pobedio NBA košarkaša Nejta Robinsona.

Dvojac će se sada boriti, a iako nema detalja, legenda UFC i Tajsonov prijatelj Henri Cejudo otkriva kako bi „gvozdeni Majk“ za borbu trebalo da inkasira oko 20 miliona dolara pa je malo jasnije zašto je pristao na meč protiv 30 godina mlađeg boksera.

„Osećam se kao da je to učinio za nagradu. Zaradiće verovatno 20 miliona dolara i uskoro će napuniti 58 godina. Doslovno, Džejk ima 27, a Majk 57 godina“, rekao je Cejudo u podcastu „Pound 4 Pound“.

Ono što se zna je da Pol i Tajson neće nositi štitnike za glavu, a borci su posvećeni tome da njihova borba bude profesionalna. Teškaška komisija će o tome imati zadnju reč. Borbu 20. jula u američkom gradu Arlingtonu organizuje Netfliks.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR