Glas Javnosti

DEKICA MILIONER KOJI PUSTOŠI KLADIONICE PONOVO U AKCIJI: Nedavno je uzeo 75 miliona dolara, sada ga samo jedan meč deli od LUDOG DOBITKA!

Sport
Autor: Glas javnosti

Simpatični dekica iz Amerike, Džim Mekingvejl (71), ponovo se nalazi na korak od višemilionskog dobitka na kladionici.

Ovaj strastveni kladioničar nedavno je dobio nestvarnih 75 miliona dolara, pošto je uložio 10 miliona da će njegov omiljeni tim Hjuston Astorsi osvojiti MLB titulu. Rizikovao je bogatstvo i isplatilo mu se, ali nema nameru da se zaustavi.


Sada je iz čiste zabave uložo čak milion i po dolara na pobedu Teksas Kristijan Univerziteta (TCU) proti Univerziteta Džordžija.

Zanimljivo, TCU je autsajder na ovom meču, ali ovaj američki biznismen uveren je da će uprkos tome doći do pobede. Ako tim iz Teksasa napravi iznenađenje Džimu će biti isplaćeno 5,5 miliona dolara.


Iako Džordžija ne zna za poraz ove sezone, Džima je privukla kvota i odlučio je da rizikuje.

Inače, Džim je krajem decembra uložio i milion dolara da će Univerzitet Hjuston osvojiti NCAA titulu u košarci. Kvota je bila osam, pa ako mu se posreći i tu mu se smeši dobitak od osam miliona dolara.

Džim Mekingvejl je vlasnik salona nameštaja i njegovo bogatstvo se procenjuje na 350 miliona dolara, pa zato nema problem da ulaže ogroman novac na tikete.

"Jedino u životu što mi dosadi je stabilnost, volim velike opklade, imam visoku toleranciju na rizik", rekao je nedavno Džim za ESPN.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR