Glas Javnosti

Aleksandra Mitrovića juri pola Evrope, ali...

Sport
Autor: Glas javnosti

Srpski napadač igra fenomenalno ove sezone, a u trenucima kada se govori o transferu uzimaju se u obzir svi faktori. Za njega je najvažnji porodica.
Aleksandar Mitrović već neko vreme živi u Londonu sa suprugom Kristinom i dvoje dece. Pre mesec dana su na sjajan način proslavili četvrti rođendan sina Luke, koji nije skrivao osmeh sa lica.

- Sin je potpuno povukao moj karakter. Pun je adrenalina i pokušava na razne načine da izbaci taj višak energije iz sebe. Ne drži ga mesto, stalno nešto čačka, nestašan je i nemiran. Kažu, pljunuti otac. Kako reaguje kada tata dobije crveni karton? Ne znam, od kako se rodio nijednom nisam isključen. Drago mi je da voli fudbal, gleda prenos svake moje utakmice - rekao je Mitrović za "Mondo.rs".

 
Ovo je samo jedan od detalja iz povučenog života srpskog napadača, koji se trudi da privatni život zadrži baš takvim - privatnim. On se nalazi u sjajnoj formi i ove sezone prvi je strelac Čempionšipa sa 23 gola na 34 utakmica i pored nekoliko propuštenih zbog povrede. Podjednako dobro (ako ne i bolje) mu ide na reprezentativnom planu jer mu sada Stjepan Bobek samo sedam pogotka na listi najboljih strelaca svih vremena (Bobek je postigao 38). Ali, ko čuva leđa napadaču kada on izađe sa terena, ko mu je pravi vetar u leđa?

Šta radi kada završi sa utakmicom ili ko je bio za njega kroz sve nedaće i lepe momente tokom karijere.

Poznato je da drži do privatnosti, ali i da je pravi laf i na terenu i van njega. Veoma mlad (ima tek 25 godina), a sa nevenčanom suprugom Kristinom ima dečaka i ćerkicu.

Ona je jedna od najzaslužnijih što više nema ispade koji su krasili rani period njegove karijere, poput svađa, preterane nervoze, udaranja ili samo ludih frizura.

Ona održava sve savršeno, pa je momak fokusiran isključivo na teren.

- Rano sam zasnovao porodicu, ali to je nešto najlepše što mi se desilo i što sam uradio u životu. Osećaj da vas neko čeka kod kuće uvek kad dolazite s treninga, utakmice ili dugih putovanja zaista je nešto što me tera da više radim i treniram. Sada imam i sina koji će se jednog dana ugledati na mene i naravno da bih voleo da uvek čuje samo lepe priče o svom ocu. Odrastanje u Engleskoj nije lako, posebno za nas koji dolazimo iz male države, ali siguran sam da će Luka, bez obzira na to gde nas fudbal bude odveo, imati sve uslove za obrazovanje kao i druga deca – rekao je Aleksandar pre nekoliko godina.

Jedan zajednički prijatelj ih je spojio, a odmah je bilo jasno da je u pitanju velika ljubav. Alekasndar je pokušao da je osvoji i ubrzo je šarmirao. Kristina je starija od njega dve godine, a nakon što su su dobili sina Luku, pre dve godine je na svet došla i ćerkica. Sve ovo je uslovilo da je on brzo sazreo o čemu je i sam govorio:

- Sve mi se brzo izdešavalo. Ali najbolja stvar koja mi se desila je što sam dobio dete. To me je najviše promenilo. Iz korena. Odjednom više nisam bio najbitniji ja, već žena, deca, porodica. Zato svaki slobodan trenutak želim da provedem sa njima. Prilično mlad sam ušao u sve, prošao sve to sa izlascima, ludovanjem i sve samo to ranije prošao. U profesionalni fudbal sam ušao sa 15-16 godina i do sada sam se zasitio. Zato mi je najveće uživanje da sam sa porodicom kod kuće . Što se izlazaka tiče, najčešće dođem ovde u Fulham kitchen, da se skupimo, popričamo, podružimo... To su sitnice koje me čine srećnim. Dosta vremena sam odsutan i zato se trudim da svaki trenutak provedem sa porodicom - rekao je za "Mozzarsport" Mitrović.

 I u Londonu vole da imaju trenutke za sebe, pa nije tajna da ih viđaju u restoranu ili u šetnji. Možda ne profesionalno, ali i ova rođena Beograđanka se i te kako bavi sportom. Figura joj je savršeno izvajana, a o njenim dugim nogama se neretko govori među drugim ženama i devojkama fudbalera. 

Kako samo govori o supruzi, prosto iz svake reči isijava ogromna ljubav,

- U Kristinu sam se zaljubio na prvi pogled. Imao sam sreću da brzo pronađem srodnu dušu, što je jako bitan faktor u životu profesionalnog sportiste. Funkcionišemo fenomenalno. Nisam se ja zaljubio samo taj dan kad sam je sreo, ja sam zaljubljen i dan danas i ljubomorno čuvam tu emociju prema svojoj ženi - rekao je Mitrović jednom prilikom.

 
Žene ne prestaju da primećuju da uopšte ne izgleda kao da je rodila dvoje dece, prosto njena figura je i dalje savršena.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR