Belgrad Parlament Viki

Фото: Vikipedija

Sednica Skupštine Srbije planirana je za utorak, rečeno je iz kabineta predsednice Narodne skupštine Maje Gojković.

Kako je rečeno, sednica će biti zakazana nakon što vlada pošalje potrebne predloge odluka i akata, koje će parlament razmatrati na toj sednici.

To će biti prva sednica parlamenta od početka epidemije virusa korona u našoj zemlji.

Predsednica Skupštine sutra će održati onlajn sastanak sa potpredsednicima parlamenta, na kojem će govoriti o organizaciji zasedanja Skupštine Srbije.

Pre nekoliko dana predsednik Aleksandar Vučić rekao je da bi Skupština Srbije mogla ponovo da počne s radom u ponedeljak ili u utorak.

Istakao je da će, u svakom slučaju, morati da budu poštovane epidemiološke mere, kao i dolazak što manjeg broja policijskih službenika i administrativnih radnika u skupštinu.

Danas je, inače, zasedao Administrativni odbor koji je usvojio rabalans skupštinskog budžeta, a uoči sednice članovi odbora su dobili maske, rukavice i dezinfekciona sredstva i izmerena im je telesna temperatura.

(Izvor: Tanjug)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Kako i u kom trenutku je vrsni specijalista pedijatar, pulmolog i alergolog, čovek koji je život posvetio nauci - uspeo da se prebaci u lik komšije koji filozofira o važnim životnim temama?

Posle dva beogradska doma za stare, "Doživeti stotu" i "Stara pruga", virus korona je, verovatno, "ušao" i u jednu ustanovu u Nišu. Pošto je kod dva stanara zabeležena visoka temperatura, u ponedeljak je testirano svih oko 80 korisnika i čekaju se rezultati.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone