СКАНДАЛ! ПОЗИВ НА УБИСТВО ДОДИКА УЖИВО НА ТВ: Шок-снимак Сава из Њемачке! Питао може ли се ликвидирати као Кенеди

Milorad Dodik News1 Zorana Jevtic

БЕОГРАД/БИЈЕЉИНА - У току синоћне емисије Пулс на БНТВ, чији је гост у емисији био председник ПДП Бранислав Бореновић, уживо се телефонски у програм укључио гледалац који је отворено позвао на убиство српског члана Председништва БиХ Милорада Додика.

Наиме, гледалац, потписан као "Саво из Њемачке" питао је “да ли је могуће убити Милорада Додика као некадашњег америчког предсједника Кенедија?”Наиме, гледалац, потписан као "Саво из Њемачке" питао је “да ли је могуће убити Милорада Додика као некадашњег америчког предсједника Кенедија?”

Бореновић и водитељ и уредник емисије, Сузана Рађен-Тодорић, су се оградили, те су рекли како изјава није примерена. Такође, Рађен-Тодорић је позвала све гледаоце који имају оваква или слична питања да не гледају нити се јављају у емисију.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

U Republici Srbiji je do 15 časova 24. maja 2020. godine registrovano ukupno 11.159 potvrđenih slučajeva COVID 19. Od poslednjeg izveštaja testirani su uzorci 3.644 osobe od kojih je 67 pozitivno, objavljeno je na sajtu Covid19.rs

Дуги редови и до пола километра испред продавница, људи удаљени метар једни од других стрпљиво чекају да пазаре неопходно – слика је Италије која се данима бори против коронавируса. Потрошачи највише купују шпагете и поврће, а несташице нема.

Organizacija "Tim Albanaca" koja stoji iza dokumentarca u kome se sve srpsko na Kosovu proglašava albanskim, stigla je i do Troje.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone