Glas Javnosti

FILM “TOMA” U ČIKAGU PRIKAZAN PRED OKO 2. 000 LJUDI: Crveni tepih za dobrodošlicu srpske glumačke ekipe (FOTO+VIDEO)

Svet
Autor: Glas javnosti

Glumačka ekipa filma “Toma”, koja je doputovala na iz Beograda, prošetala je crvenim tepihom na ulazu u Kopernikus centar u Čikagu a nakon toga počela je projekcija filma.

U prepunoj sali pred oko 2000 ljudi prikazan je film Toma a tokom projekcije smenjivale su se emocije kod publike od suza, smeha do aplauza.

Crveni tepih, 

Na američku premijeru „Tome“ u Čikagu doputovali su režiser Dragan Bjelogrlić, glumci Milan Marić, Petar Benčina, Tamara Dragičević i pevač Davor Jovanović.

Publika je na premijeri imala pun ugođaj. Najpre crveni tepih u holivudskom stilu, a nakom premijere organizovan je razgovor sa glumcima na bini i zatim koncert gde su se pevale pesme Tome Zdravkovića koje je pevao Davor Jovanović.

Na bini se tokom koncerta pridružila Tamara Dragičević, i zajedno sa Davorom otvepala pesmu „Ponoć je“ a onda je i cela ekipa sa Bjelogrlićem zapevali na bini. Posle koncerta usledilo je VIP druženje sa glumcima i žurka.

Druženje sa publikom 

“Ovo je bila noć koje ćemo se svi sećati do kraja života” , rekao je Dragan Bjelogrlić nakon aplauza i ovacija publike.

Organizatori događaja, Serbian Times i Chicago Events saopštili su da je iste večeri oboren rekord i da je ova premijera „Tome“ bila najposećenija premijera jednog domaćeg filma u dijaspori svih vremena.

publika 

Film je nastavio da probija rekorde gledanosti, a Tamara Dragičević je ispričala kako se spremala za ulogu i koliko joj je trebalo da uđe u lik Silvane Armenulić koju je igrala.

STV ekipa našalila se sa Bjelogrlićem pitavši ga šta je sa kajmakom i sirom koji je obećao da donese u Čikago u video poruci pred polazak za Ameriku na šta se on nasmejao i odgovorio da je video da i ovde imamo dobar kajmak i sir i da nije bilo potrebe da donosi.


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR