Саша Пауновић: Неког ћу морати да издам, било коју одлуку да донесем

Sasa Paunović predsednik SO Paraćin

Председник општине Параћин и заменик председника Демократске странке (ДС) Саша Пауновић изјавио је да ће морати неког да изда било коју одлуку да донесе око учешћа на локалним изборима.

Пауновић је, за "Политику", рекао да ће одлуку да ли ће изаћи на њих донети након што добије одговор од ДС-а на молбу да се град из којег долази изузме из одлуке о бојкоту.

"Тек после тога можемо да знамо шта нам је чинити. Неку одлуку ћу морати да донесем. Постоје те две јавности опозициона јавност Србије и ДС-а, и јавност Параћина, људи за које сам радио. Неког ћу морати да издам, било коју одлуку да донесем", рекао је Пауновић.

Он је навео да уколико ДС не подржи његову молбу, да на изборе неће изаћи као члан ДС-а, јер странка не треба да трпи последице једне локалне одлуке.

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

У манастиру на Светој Гори у Грчкој, регистрован је сумњив случај

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar doneo je juče naredbu o proglašenju epidemije u Srbiji izazvanu korona virusom, objavljeno je juče u Službenom glasniku.

Svet sporta krajem prošle sedmice uzdrmala je priča o borbi za za život slavnog golmana, koji je zaražen novim, SARS-CoV-2 tipom korona virusa.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета