Саша Пауновић: Неког ћу морати да издам, било коју одлуку да донесем

Sasa Paunović predsednik SO Paraćin

Председник општине Параћин и заменик председника Демократске странке (ДС) Саша Пауновић изјавио је да ће морати неког да изда било коју одлуку да донесе око учешћа на локалним изборима.

Пауновић је, за "Политику", рекао да ће одлуку да ли ће изаћи на њих донети након што добије одговор од ДС-а на молбу да се град из којег долази изузме из одлуке о бојкоту.

"Тек после тога можемо да знамо шта нам је чинити. Неку одлуку ћу морати да донесем. Постоје те две јавности опозициона јавност Србије и ДС-а, и јавност Параћина, људи за које сам радио. Неког ћу морати да издам, било коју одлуку да донесем", рекао је Пауновић.

Он је навео да уколико ДС не подржи његову молбу, да на изборе неће изаћи као члан ДС-а, јер странка не треба да трпи последице једне локалне одлуке.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Organizacija "Tim Albanaca" koja stoji iza dokumentarca u kome se sve srpsko na Kosovu proglašava albanskim, stigla je i do Troje.

Nezavisno udruženje novinara Srbije podneće Regulatornoj agenciji za elektronske medije prijavu protiv Televizije Pink zbog promocije nadrilekarstva i grubog nepoštovanja odredbi Zakona o elektronskim medijima, kao i Pravilnika o zaštiti ljudskih prava u oblasti pružanja medijskih usluga, saopštilo je to udruženje.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone