Glas Javnosti

LUNA I MARKO KUPILI NOVU NEKRETNINU ZA SVOJE NASLEDNICE: Par iskeširao 220.000 EVRA

Rijaliti šou
Autor: Glas javnosti

Reč je o trećoj nekretnini koju su pazarili kako bi obezbedili budućnost svojih naslednica

Da se zajednički biznis bračnih partnera i te kako isplati, dokazuju Luna i Marko Miljković, koji su poslednjih godina toliko razvili svoj Jutjub kanal i društvene mreže, pa od basnoslovne zarade pazare već treću nekretninu.


Kako izvor blizak bračnom paru otkriva, Miljkovići uskoro postaju ponosni vlasnici stana na Novom Beogradu, čime će zvanično imati tri nepokretnosti na svoje ime.

 - Luna i Marko su redak primer ljudi su od rijaliti popularnosti napravili posao, sopstveni brend i publicitet koji nije stao već godinama. Otkako su pokrenuli svoj biznis kanal, nisu stali sa radom da to unaprede i zarade što više. Iako su pre dve godine kupili prvi stan na Bežanijskoj kosi, a nedugo zatim i kuću u Mramorku, postavili su jasan cilj - ulaganja u nekretnine. Kada im se pre nekoliko meseci ukazala prilika da kupe stan na Novom Beogradu, rešili su da je ne propuste - navodi izvor uz tvrdnje da su Miljkovići brzo odlučili s obzirom na želju da obezbede obe naslednice, Miju i Lanu. 

- Rođenje druge ćerkice Lane još više ih je navelo da ulažu u budućnost, pa su se oko treće nekretnine saglasili brže nego ikada. Poželeli su da obe naslednice imaju svoje stanove kada odrastu, pa ne žale para da ih obezbede dok su u mogućnosti  - kaže izvor blizak paru i otkriva da će dvosoban stan na Novom Beogradu koštati nešto više od 200.000 evra. 


- Njihov dvosoban stan na Novom Beogradu u novogradnji košta više od 200.000 evra, ali i tu su uspeli da uštede s obzirom na to da su ga kaparisali pre završetka projekta i da su kvadrat platili manje od zvanične cene. Sa druge stane, uzeli su i garažno mesto koje košta nešto manje od 20.000 evra
. Posebno im se dopalo to što će zgrada biti slična onoj u kojoj žive na Bežanijskoj kosi, potpuno pokrivena video-nadzorom, sa zatvorenim, velikim dvorištem za stanare, dečjim igralištem, kao i lancem prodavnica unutar kapije - priča naš izvor i dodaje da Miljkovići tek planiraju projekte od kojih će zaraditi još veću sumu novca.

- Rođenje druge ćerkice donelo im je još veću popularnost s obzirom na neiscrpne teme o majčinstvu i video-snimke koji prikazuju svakodnevicu sa ćerkama. Budući da je zajednički podkast koji snimaju prošao odlično, planiraju još dve emisije koje će uz sponzorstva i pretplate bar duplo povećati njihovu zaradu. Kako su krenuli, sledeće godine će kupiti bar još jedan stan - zaključio je izvor.


Mia je i dalje ljubomorna na bebu!

Iako se trudi da uskladi majčinstvo i poslovne obaveze, Luna je nedavno priznala da nailazi na sitne poteškoće.

- Deca su jako vezana za mene. I srećna sam što jesu. Rastu i veoma su zanimljive sada. Starija ćerka i dalje pokazuje ljubomoru, ali verujem da će i to proći. Navikla sam se na majčinstvo i obožavam da provodim vreme sa decom - rekla je ranije Luna.


Glas javnosti/A03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR