Glas Javnosti

LUNA I MARKO SPEMAJU SVOJU EMISIJU: Otkrili sve detalje

Estrada
Autor: Glas javnosti

Hitno se oglasili

Luna Đogani, pobednica druge sezone rijalitija "Zadruga", pronašla je ljubav u šou programu sa Markom Miljkovićem. Iako su mnogi sumnjali u njihovu budućnost, njihova veza je izrasla u porodicu sa dve ćerke, Mijom i Lanom. Pored roditeljstva, par se posvetio i poslovnim poduhvatima. Naime, njihov kanal na platformi "Jutjub" postao je primarni posao, gde su odlučili da podele svoje privatne detalje sa publikom, a sada su ih iznenadili novom poslasticom.


Naime, par je sada odlučio da iskoristi platformu za novi projekat, odnosno emisiju u kojoj će ugostiti različite ličnost.


- Ne smem mnogo da otkrivam, svi će se iznenaditi. Spremamo nešto novo, da dignemo ceo naš kanal na novi nivo. Spremili smo studio kao što možete videti, i intervjuisaćemo i poznate i nepoznate ljude koji vrede i imaju šta da kažu. Ne smem da otkrivam hoće li Luna biti voditelj, možda nam se pridruži neko treći. U svakom slučaju očekujemo da sve ovo bude super - izjavio je Miljković

 

Podsećanja radi, Luna Đogani je nedavno istakla da posećuje psihijatra kako bi radila na svom psihičkom zdravlju, te da veruje da je važno stalno težiti ličnom unapređenju, kao i da bi trebalo uvesti bračnu terapiju kao obaveznu aktivnost prilikom sklapanja braka.

Glas javnosti/R01S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR