Glas Javnosti

Luna Đogani priznala da više nije zaljubljena, ni ona ni Marko

Estrada
Autor: Glas javnosti

Odnos im se vremenom značajno promenio

Luna Đogani i Marko Miljković već izvesno vreme uživaju kako u bračnom, tako i porodičnom životu. Pošto je nedavno bio Dan zaljubljenih, pa upitana kako ga je provela sa svojim suprugom, međutim, ona je istakla da taj dan uopšte i ne obeležavaju.

Fokus im je u potpunosti - na porodici koju su osnovali.

- Mi više nismo zaljubljeni, prošao je odavno taj stadijum. Ne slavimo taj dan, već je fokus na našoj porodici, deci. Bili smo u Sokobanji, uživali smo tih četiri dana. To je prvi naš put sa naše dvoje dece. Svakako je bilo prelepo. Šetali smo, jeli, spavali, kupali se... - nabrajala je Luna u razgovoru s medijima, tokom kog je i priznala da je strog roditelj.


- Jesam. Umem da budem stroga, moram. Neke granice moraju da postoje, ne mogu da pustim baš sve da bude kako ona želi. Pričam o Miji, beba je mala. Umem da se naljutim, mene najviše sluša, kod mene nema zezanja - naglasila ona, pa dodala kako je devojčicama generalno sve podređeno, te da ona u stvari više i ne ide na odmore.

„Trenutno, to ne postoji!"

- Ma, kakvi. Znam da ja više ne idem na odmor, za mene je odmor davno završen. Sada idem zbog dece; da one idu na čist vazduh, da plivaju, da promene okolinu, u tome uživam. Sad odmor kao odmor dok su one male zaista ne postoji, da sada, kao, ja ležim i odmaram, ne. Ali prija mi promena, dobar hotel, dobro društvo... - zaključila je Đoganijeva.


Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR