Glas Javnosti

Na ovim aerodromima se najbolje jede i pije

Svet
Autor: Glas javnosti

Često nam se ne mili da gladni presedamo na pojedinim aerodromima, znajući da ćemo od hrane moći da kupimo hladan precenjen sendvič i lošu kafu, ali postoje aerodromi na kojima se jede kao u najboljim restoranima na svetu.

Nije iznenađujuće što je čuveni singapurski aerodrom Čangi proglašen aerodromom broj jedan po ovom kriterijumu. Osim što se može pohvaliti najvišim vodopadom u zatvorenom na svetu, ima više od 200 prodavaca hrane od kojih možete izabrati, kao i pijacu „na otvorenom“, barmene i bar u kom možete da popijete najpoznatije koktele, piše CNN. 

Na drugom mestu nalazi se međunarodni aerodrom Tokio-Narita, gde gosti mogu uživati u japanskoj kulinarskoj tradiciji.

A na trećem mestu Međunarodni aerodrom Dubai nudi poslastice kao što je poslastičarnica specijalizovana za eklere i svi poznati međunarodni lanci restorana koji vas podsećaju na dom.

Aerodromi na kojima se najmanje kasni

Firma za podatke o vazdušnim putovanjima Cirium pregledala je učinak avio-kompanija i kako rade aerodromi širom sveta kako bi utvrdila koji su bili najtačniji u 2023. Od 10 najboljih aerodroma u konačnoj rang-listi izveštaja, pet ih je u Sjedinjenim američkim državama. 

Da bi se napravilo rangiranje, Cirium je posebno pogledao da li letovi polaze sa aerodroma u roku od 15 minuta od planiranog polaska.

Prema studiji, na svim aerodromima na listi prošle godine je više od 75 odsto letova polazilo na vreme.

Sjedinjene američke države na isti su sa 5 aerodroma u prvih 10, uključuju Salt Lake Citi International, Detroit Metropolitan Waine County Airport, Seattle-Tacoma International Airport i Philadelphia International Airport.

Glas javnosti /B09S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR