Glas Javnosti

Rezultati Đokovićevog testa sutra, zatim obraćanje javnosti

Vesti
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković testiran je na koronavirus i rezultate će dobiti sutra, nakon čega će se obratiti javnosti, potvrđeno je iz njegovog PR tima.

Đoković je testiran pošto se koronavirus pojavio među teniserima na Adrija turu. Posle objave bugarskog tenisera Grigora Dimitrova da je pozitivan na kovid 19, svi učesnici su testirani i potvrđeno je da su zaraženi Borna Ćorić, Novakov kondicioni trener Marko Paniki, kao i Bugarinov trener Kristijan Groh.

Aleksander Zverev i ceo njegov tim bili su negativni na testu, baš kao i Marin Čilić i Andrej Rubljov, koji su ipak odlučili da odu u dvonedeljnu samoizolaciju.

Novak je odbio da se testira u Zadru, već je tokom dana došao u Beograd gde je obavio test, a iz njegovog štaba je potvrđeno da će rezultati stići u utorak.

Pored svetskog "broja 1", testirani su Đorđe Đoković, direktor Adrija tura, kao i cela Novakova porodica.

Trener Goran Ivanišević je silom prilika morao da se testira dva puta u pet dana i oba puta je test pokazao negativan rezultat.

Đoković će se posle dobijanja testova obratiti javnosti.

U Zadru su tokom dana objavili da je od 26 dobijenih rezultata, svih 26 bilo negativno, a čeka se još rezultat tridesetak testova.

(izvor: RTS)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR