Glas Javnosti

Redakcija IN4S u Beogradu počinje sa radom, uskoro Nacionalna TV IN4S

Vesti
Autor: Glas Javnosti

IN4S TV počinje emitovanje televizijskog programa u nedelju 28. juna iz studija u Sava Centru. Cilj je da kada se završe sve procedure počne emitovanje i kablovskog kanala.

Prostorije redakcije IN4S u Beogradu osveštao je danas protojerej Nevenko Sukur u prisustvu zaposlenih i saradnika.

IN4S TV počinje emitovanje televizijskog programa u nedelju 28. juna iz studija u Sava Centru. Cilj je da kada se završe sve procedure počne emitovanje i kablovskog kanala. Start na Vidovdan predstavlja svojevrsni restart tema koje promovišu srpske tradicionalne i kulturne vrednosti. U eksperimentalnoj fazi radimo jutarnju emisiju pod nazivom “Srpski sv(ij)et” i informativni program u dnevnom terminu u 12:44 časova.

Gosti emisije “Srpski sv(ij)et biće akademik Matija Bećković, istoričari Čedomir Antić i Aleksandar Raković i profesor Dejan Mirović, četvorica intelektualaca kojima je zabranjen ulazak u Crnu Goru a domaćin Aleksandar Protić iz Beogradskog sindikata.

-Više od 12 godina iskustva rada portala in4s.net i popularnost kod korisnika, daju nam sigurnost da ćemo odgovoriti na sve izazove koji pred nama stoje. Naš cilj je medij modernog izraza, u sinergiji sa svim mogućnostima tehnologije prenosa informacija kroz sliku i reč, privlačan i zanimljiv, a kroz vešto, strateški vođeno usmeravanje ka originalnim sadržajima – rekao je pozdravljajući okupljene direktor i glavni i odgovorni urednik Nacionalne IN4S TV Gojko Raičević.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR