Glas Javnosti

ПОРОДИЉА (20) ПАР МИНУТА НАКОН ПОРОЂАЈА ИЗДАХНУЛА Иза ње остао тек рођени син

Vesti
Autor: alo.rs

Тужилаштво Тузланског кантона истражује смрт 20-годишње породиље из Сребреника која је преминула у Клиници за гинекологију и акушерство у Тузли.

Тужилаштво Тузланског кантона данас је формирало предмет кроз који се истражују узроци смрти 20-годишње породиље Б.И. из Сребреника, која је у понеђељак преминула у Клиници за гинекологију и акушерство Универзитетског клиничког центра у Тузли.
Случај је пријавио муж породиље Е.И. који за њену смрт окривљује лекаре из тузланске болнице. Како је потврђено из Тужилаштва ТК, он је данас дао изјаву код дежурног тужиоца.

На основу његове изјаве је формиран предмет, а одмах је издата наредба за обдукцију тела преминуле жене, како бисмо утврдили тачан узрок смрти. Све остале провере су такођер већ почеле и све ћемо предузети како би се утврдиле околности у вези са овим случајем - рекао је гласноговорник Тужилаштва ТК Адмир Арнаутовић.
Смрт 20-годишњакиње, према наводима њеног мужа, наступила је недуго након порођаја који је обављен у неђељу, а иза Б.И. је остао тек рођени син.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR