Glas Javnosti

Bred Pit neće dobiti oskara ove godine, ali će imati novu i važnu ulogu

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

"Fler dMiraval" proizvodi se na imanju Šato Miraval u Provansi, koje je glumac kupio zajedno sa Anđelinom Džoli

Najpoznatiji američki glumci, reditelji i producenti će, treću godinu zaredom, piti šampanjac "Fler dMiraval" Breda Pita na ceremoniji dodele Oskara.

Otkako je izbio na holivudsku scenu kao autostoper kauboj u filmu "Telma i Luiz" 1991, Pit je sedam puta nominovan za Oskara. Osvojio ga je 2020. za sporednu mušku ulogu u filmu "Bilo jednom u Holivudu" i 2014. kao producent filma "Dvanaest godina ropstva".

Ove godine slavni glumac nije nominovan ni za jednu nagradu, ali će i dalje igrati važnu ulogu na ceremoniji, jer će se pobrinuti za „ketering“, budući da će njegov šampanjac biti točen u Dolbi teatru u Los Anđelesu 10. marta.

Sa Anđelinom kupio imanje na kom su se venčali

Šampanjac "Fler dMiraval" (cvet Miravala), roze, proizvodi se na imanju Šato Miraval u Provansi, koje je glumac kupio 2011. zajedno sa tadašnjom partnerkom, a kasnije suprugom Anđelinom Džoli, i u čijoj kapeli su se i venčali 2014. Posle razvoda, Anđelina je svoj udeo prodala.

Pit je počeo da sarađuje sa porodicom Peren, vlasnicima imanja Šato Bokastel, čuvenim proizvođačima vina iz te oblasti. Pit, Perenovi i još jedna porodica vinara Peters udružili su snage kako bi napravili šampanjski brend "Fler dMiraval", koji se sastoji od 75 odsto šardonea i 25 odsto pino noara. Oni su jedini proizvođači šampanjca posvećeni isključivo rozeu. 


Godine 2020. pušteno je u prodaju 20.000 boca ograničenog izdanja šampanjca "Fler dMiraval", pod nazivom "Exclusivement Rosé", nakon čega je naredne godine usledilo predstavljanje "ER2". Prošle godine predstavljeni su i "ER3" i novi kuve "ptit fler" (Petite Fleur).





Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR