Glas Javnosti

GDE JE I ŠTA RADI PATRICIJA GUČI? Ubila muža, zarađuje milion evra godišnje, i drži se izreke: Nikada u životu nisam radila, ne planiram ni sada

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Film "Kuća Gučijevih" zainteresovao je javnost za priču Patricije Guči, rođene Ređani, poznatiju u italijanskim medijima kao "crna udovica".

Mnoge zanima šta se desilo sa ženom koja je naručila ubistvo supruga Mauricija Gučija, vlasnika ove kompanije, a koju je u filmu odigrala Ledi Gaga, nakon izlaska iz zatvora u kome je provela 18 godina.


Patricija danas živi mirnim životom i nije često prisutna u javnosti, iako je često na meti tabloida. Najčešće je viđaju u Milanu, sa papagajem na ramenu. Jednom prilikom TV ekipa ju je presrela ispred luksuzne juvelirnice gde je počela da radi. Jedan od reportera upitao ju je zašto je unajmila plaćenog ubicu umesto da sama ubije supruga, ona je rekla da joj je vid narušen, a nije želela da promaši.

Sud u Milanu je odlučio da će Patricija, iako je naručila suprugovo ubistvo, dobijati pozamašnu sumu iz njegove ostavštine, i to zbog sporazuma koji je Mauricio potpisao 1993. Retroaktivno joj je isplaćen i novac koji nije primala dok je bila u zatvoru, što je nešto više od 18 miliona evra. Imovinu Mauricija Gučija nasledile su njihove ćerke Alegra i Alesandra.

-Sanjam o povratku u Guči, još se osećam kao Guči, u stvari sam najviše Guči od svih. Došla sam iz sveta dragulja i želim da se u njega vratim - izjavila je nedavno Patricija.

Alesandra je imala 20, a Alegra 16 godina kada je njihova majka uhapšena 1997, piše Kurir.

Legendarne izjave Patricije Guči

-Pre ću plakati u "rols-rojsu", nego se smejati na biciklu.
-Nikada u životu nisam radila, ne planiram ni sada da počnem.
-I dalje se osećam kao Guči. Štaviše, više sam Guči od svih njih.

-Spavam dosta. Brinem o svojim biljkama, a najviše o Bambiju, mom tvoru.

Sestre su 2004. vodile kampanju za ponovno suđenje u Patricijinom slučaju, a Vog je izvestio da su tvrdile da njihova majka "nije upravljala svojim mentalnim sposobnostima u vreme ubistva" nakon što je bila podvrgnuta operaciji uklanjanja tumora na mozgu 1992. Alegra je studirala pravo kako bi pomogla u slučaju svoje majke. I dok su je njih dve javno branile, Ređanijeva je rekla da ćerke s njom više ne razgovaraju.

Inače, pored miliona svog oca, nakon njegove smrti one su nasledile i njegove jahte "Kreol" i "Avel", kao i imanja u Njujorku, Sent Moricu i Milanu.

Gardijan je tvrdio da su se Alesandra i Alegra udale i da žive u Švajcarskoj, ali da žele da ostanu van očiju javnosti.



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR