Glas Javnosti

Zorana Mihajlović izjavila: “VULIN IMA PRAVO NA SVOJE SNOVE”

Politika
Autor: Glas javnosti

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka rudarstva i energetike Zorana Mihajlović izjavila je danas tokom boravka u Sarajevu da je vreme da političari u regionu shvate da je potrebno raditi na zajedničkim projektima unapređenja ekonomije.

Novinari su Zoranu pitali i da prokomentariše izjavu ministra Aleksandra Vulina o ujedinjenju svih Srba u jednu državu, na što je ona odgovorila da njegova izjava nije zvaničan stav Vlade Republike Srbije.

Ta izjava nije zvanična politika Vlade Srbije, bez obzira što je Vlada u tehničkom mandatu.

Kao građanin, on ima pravo da iskazuje sve svoje želje, aspiracije i snove, ali to nije zvaničan stav Vlade Srbije”, kazala je Mihajlović.

Smatra da je potrebno da se političari u regionu ne bave prošlošću već da rade na zajedničkim projektima koji će unaprediti ekonomiju i doneti građanima bolji životni standard.

Poruka svima nama u politici jeste da sve što je bilo ostavimo u prošlosti, od nje ne možemo pobeći ali je vreme da nađemo zajedničke načine za saradnju i da se vezujemo na ono što će obezbediti bolje uslove za život naših građana, da nađemo najmanji zajednički sadržilac, a to je ekonomija, to je i energetika”, kazala je  Zorana koja boravi na drugom Forumu Energetske zajednice o pravednoj tranziciji, koji se organizira u Sarajevu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR