Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ: 'Mariniki su prestale da se priviđaju KOKOŠKE! Ako su ti one dosadile, pređi na neku drugu živinu, GUSKE recimo'!

Politika
Autor: Glas javnosti

Zoran Đorđević, član Predsedništva Srpske napredne stranke i nekadašnji ministar u Vladi Srbije oglasio se nakon današnjeg nastupa Dragana Đilasa i Marinike Tepić u Valjevu

Đorđević u autorskom tekstu objavljenom na zvaničnom sajtu SNS-a kaže da je Tepić opet briljirala nazivajući je Đilasovom (sa)radnicom i perjanicom i uzdanicom na budućim izborima.

"Marinika Tepić - kojoj su prestale da se priviđaju kokoške, ali nije prestalo da joj se priviđa svašta drugo - danas je opet briljirala. Ne, nije pominjala opet kokoške, rekoh već, iako je bulaznila, po običaju, sve i svašta, glumeći "skromnost, časnost i čestitost, posvećenost borbi za demokratiju, ljudska prava i slobode, pravdu i istinu", i sve tako u krug, začinjeno već poznatim lažima i izmišljotinama, baziranim na jedinom programskom načelu njene nazovi stranke (šeste po redu u koju se, "principijelna i moralna", učlanila, "preletela" bolje reći) koje glasi - mrzimo Vučića. Nije se potrudila (vrućina je, razumljivo je i time donekle opravdano) ni da svojim konfabulacijama i fantazmagorijama pridoda nešto novo, neku novu bezočnu laž, izraslu na patološkoj mržnji koju ona i njen poslodavac osećaju prema predsedniku Vučiću, mada bi joj to Đilas mogao uzeti i kao minus - ipak je potrebno odraditi platu koju on daje", smatra Đorđević dodajući da je Marinika Tepić zasenila svojom pojavom, kako kaže " ne njenom ličnom doduše, već pojavom nje".

- Ona se predstavlja nekakvim "moralnim mačem" i etičkim sudijom za sve i svašta u Srbiji - u automobilu od preko 150 hiljada evra, u gradu kojeg je njen poslodavac, dok je bio na vlasti, dok je bio alfa i omega bivšeg režima, svojim "inženjerskim mozgom" i svojim "maestralnim poslovnim potezima" bio doveo na rub propasti. Trebala je Marinika da se raspita u kakvom je stanju Đilas ostavio Valjevo posle svoje "uspešne" vladavine, pa bi joj možda unapred bilo jasno da će na njihovom današnjem skupu biti više njih koji su došli u Valjevo od kojekuda, nego građana Valjeva - kao što bi joj unapred bilo jasno da u to i takvo, Đilasom nekada upropašćeno, Valjevo ne bi nikako trebala da ide takvim automobilom, na primer, zaključuje Đorđević.

Kako se dalje navodi u tekstu sujeta i praznoglavost su jače, a i vrućina je.

- A i gazda je rekao da se ide tim autom, a i platu treba odraditi, i ona, šta će, kud će, jadna, mora se - i dođe u Valjevo Porše Kajenom Kupe - da građanima Valjeva objasni kako će ona, čim se njen gazda vrati na vlast (bez izbora, razume se, i kako to naredi neko sa strane), sve učiniti da Valjevo "procveta" i da će svi moći da sebi kupe po jedan isti takav automobil u kome se ona, "vrlina i empatije prepuna" dovezla da im baš to saopšti. Marinika, bolje je bilo, manje tragično je bilo, dok su ti se kokoške priviđale. Ako su ti one dosadile, pređi na neku drugu živinu, guske recimo. Drži se ti, ipak, svog prirodnog okruženja i onoga u šta se jedino zaista i razumeš, kaže Đorđević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR