Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ REAGOVAO NA VULETIĆEV INTERVJU: Hrabri i odvažni Belivukov 'BATICA'!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Direktor Pošte Srbije i bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević, oglasio se povodom intervjua koji je za medije dao profesor Vladimir Vuletić.

On je rekao da je medij koji je uradio i objavio ovaj intervju zasnovan na uređivačkoj politici "mržnje prema predsedniku Srbije, Aleksandru Vučiću".

- Tako je, poštujući svoju drugu doslednost taj medij objavio poduži intervju sa „uglednim, časnim i čestitim profesorom“, univerzitetskim profesorom (čije „čudne“ seksulane sklonosti još uvek istražuju nadležni državni organi) – u kojem je akcenat, u većem delu i samo prividno, stavljen na sport i dešavanja u sportu, konkretno u SD Partizan, ali su i političke teme, naravno, bile predmet razgovora, jer se taj „uvaženi i visokomoralni prosvetni radnik i pedagog“ odskora otisnuo i u političke vode, osnivajući nekakav, kobajagi politički, pokret – u kome je, izgleda, za sada on jedini član- kaže Zoran Đorđević.

- Vladimir Vuletić, od milošte zvani „profa“, Belivukov „batica“ i prijatelj mnogih zlikovaca iz tog kriminalnog klana, blagoglagoljiv kako ga je priroda stvorila – svojim bulažnjenjima u formi nekakvih odgovora doprineo je tome da Đilasov portalčić ne odstupi od svoje doslednosti, pričajući sve same gluposti i budalaštine – ali je obznanio i još jedan svoj „vlažni san“ – hoće da bude predsednik Srbije, odnosno – kandidovaće se za tu funkciju na predstojećim izborima. U tom cušpajzu od intervjua, nadrobio je krasnorečivi profa koješta, nadajući se, valjda, da će njegove laži i bolesna mržnja prema Vučiću, uz ispraznu krasnorečivost, biti dovoljne i moći da doprinesu tome da ga neko, bilo ko i bilo koliko, bar i malo – uzme za ozbiljno. Pokušao je logoreični profa i Belivukov „batica“ da da svoj lični doprinos ovoj sveopštoj medijskoj i svakoj drugoj hajci na Aleksandra Vučića i njegovu porodicu, pa je, manijakalno raspričan po običaju, lupetao – kako to narod kaže – za sve pare- dodaje direktor Pošte Srbije.

- Kada je već toliko „hrabar i odvažan“ – zašto se konačno ne odvaži i pristupi poligrafskom ispitivanju, koje je više puta odbijao uz raznorazne izgovore – ako je siguran da tako i toliko „častan, čestit, pošten i bezgrešan“, kakvim pokušava da se predstavi. Pitanje postavljam onako, retorički, jer znam da odgovor na njega zna i sam profa, kao što ga znaju i građani Srbije. Nesporno je da je profina skaradna mašta njega tera na svašta (o čemu će se, verujem, oglasiti i nadležni državni organi, čim prikupe dovoljno dokaza) – ali da ga navede i na to da pomisli da će građani Srbije u njemu prepoznati dostojnog (po bilo kom osnovu i parametru) kandidata za najvišu državnu funkciju – stvarno nisam očekivao, iako znam da bolest ne bira i da su sujeta, bolesna ambicija i patološka mržnja, udruženi u ionako psihički nestabilnoj ličnosti, dovoljni pokretači za svakovrsne opsene, samoobmane i fantazmagorije. No, Srbija je demokratska zemlja i u njoj svaki njen građanin ima pravo da bira i da bude biran, bez obzira na njegovo bilo koje svojstvo ili stanje, pa u skladu s tim – profesoru Vuletiću želim mnogo sreće na predstojećim izborima- zaključuje Đorđević.

(Glas javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP