Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ O MARINIKI TEPIĆ: Koristi priliku da pomene sve svoje laži, uvrede i izmišljotine!

Politika
Autor: Glas javnosti

Zoran Đorđević, član predsedništva Srpske napredne stranke i bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja oglasio se povodom, intervjua koji je dala potpredsednica Stranke slobode i pravde, Marinika Tepić.

Đorđević smatra da je intervju sa Marinikom urađen kako bi ona zaradila svoju platu.

-Da u svoju klin-čorbu od intervjua zameša sve i svašta, da pomene sve svoje bivše laži i konfabulacije, uvrede i izmišljotine – rekao je Đorđević.

- Nadrobila je u taj verbalni galimatijas i par novih gluposti, doduše, čisto reda radi, onako da ostane i u ovom svom oglašavanju, verna svojoj „hrabrosti i beskompromisnosti u borbi za ljudska prava, pravdu, demokratiju i građanske slobode“začinjenih i krađom ideje o nekakvom revanšizmu, koju je „pozajmila“ od onih drugih stručnjaka opšte namene – dodaje Đorđević.

On je spomenuo i izjavu Marinike Tepić da “predsednik Vučić otvara tolike fabrike jer time kupuje glasove“.

- Verovatno bi predsednik Vučić trebalo da fabrike zatvara i ljude ostavlja bez posla i sredstava za život – kao što je to činio njen gazda Đilas, dok je bio na vlasti – komentariše Đorđević.

- Imala je Marinika još „bisera“– poput već pominjanog ukradenog projekta revanšizma, fantazmagoriju o borbi protiv korupcije i/ili nekakav sumanuti polutraktat o lustraciji – ni jednog trenutka ne pominjući svog poslodavca, Đilasa, i milione koje je pokrao i sakrio na mnogobrojnim tajnim računima širom sveta – uporno dokazujući da su istinito i dokazivo, logičko razmišljanje i elementarno poštenje svima u toj interesnoj – Dodao je on.

Đorđević kaže da je Marinika u uvodu svoje najnovije konfabulacije – „ostala dosledna sebi“, uprkos, kako sama navodi svim „ponudama koje je imala da ćuti“.

- Govorila je, mnogo i koješta, po običaju, i ne mnogo pametno i smisleno, i to po običaju – zaključio je Đorđević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR