Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ: Kako je moguće biti istovremeno visoki državni funkcioner i imati privatnu firmu?

Politika
Autor: Glas javnosti

Direktor Pošte Srbije i nekiadašnji ministar za rad, zapošljavanje, socijalna i boračka pitanja Zoran Đorđević, oglasio se povodom, kako kaže, višenedeljne medijske sage, usmerene protiv predsednika Srbije, Aleksandra Vučića.

- Tom organizovanom, koordiniranom i, po mnogo čemu očigledno – spolja naručenom, svakodnevnom medijskom ratu, priključuju se i svi ostali mrzitelji Aleksandra Vučića i mrzitelji svega dobrog što je on je uradio, i što svakodnevno radi, za Srbiju. Njihova zaslepljenost i bezgranična mržnja usmerena je samo ka jednom cilju: Srušiti po svaku cenu Vučića. Šarolikost te bezvredne skupine, tih interesnih grupa, koje se lažno predstavljaju kao nekakve političke organizacije, ujedinjuje samo jedno – činjenica da nemaju ni politiku, ni ideologiju, ni program ili bilo kakav vrednosno merljiv cilj usmeren ka boljitku Srbije i njenih građana - rekao je Zoran Đorđević.

On smatra da se to sve radi da bi mogli sebe da smatraju dostojnim političkim protivnicima.

- Svi zajedno, u zbiru, jedva da domašuju i onaj smanjeni izborni cenzus od 3%., pa je zato logično što insistiraju na tome da su „izborni uslovi loši, da u Srbiji nema građanskih sloboda i ljudskih prava i da zato na izborima neće ni učestvovati “ – što je samo deo arsenala njihovih laži koje prezentuju svojim inostranim mentorima, od kojih očekuju da ih vrate na vlast- dodaje Đorđević.

- Ogovaraju,  lažu i fabrikuju dezinformacije, pri čemu je centralna meta tih njihovih bljuvotina predsednik Vučić, kao i članovi njegove porodice. Oni ne kriju svoj prezir prema građanima Srbije, koji su – po njima – politički nepismena masa kojom je lako manipulisati, jer njihov jedini cilj je da opravdaju novac koji su dobili za rušenje predsednika Vučića i da potvrde  „pravovernost i odanost“ svojim mentorima, mada bi ispravnije bilo reći – svojim gazdama- rekao je Đorđević.

On dodaje da te "gazde" samo vode računa o svojoj investiciji.

- Da nije tako valjda bi neko, na nekom od tih prijema u stranim ambasadama, u nekom od tih razgovora koje su imali, pitao recimo Dragana Đilasa odakle mu 619 miliona evra i šta će mu svi ti tajni računi koje je posvuda sakrio po svetu , ako je sve to legalno stekao!? I kako je moguće biti istovremeno visoki državni funkcioner i imati privatnu firmu, koja upravo u vreme sopstvenog mandata doživljava poslovni procvat i zarađuje milione evra?!  Ili, možda bi neko trebalo da pita Vuka Jerimića o prirodi njegovih poslovnih i svih drugih veza sa raznoraznim belosvetskim prevarantima, koje su upravo uhapsile vlasti neke od tih zemalja koje su „zabrinute za stanje ljudskih prava i sloboda i demokratičnost u Srbiji- kaže Đorđević.

On objašnjava da bi se mnoga pitanja mogla postaviti onima koji vode medijsku kampanju protiv Vučića, ali da to nije urađeno, ali da veruje da od ovakvih poteza političkih protivnika nema ništa.

- Jedina prepreka na tom putu im je – Aleksandar Vučić. Prepreka nepremostiva, prepreka nesavladiva. On to jeste i on će to i ostati. Na veliku žalost svih njegovih mrzitelja i njihovih gazda- zaključuje Đorđević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR