Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ: 'Gde su, oni koji nas sada pljuju, bili i šta su radili u vreme NATO agresije na našu zemlju?'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Funkcioner Srpske napredne stranke i bivši ministar rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja u Vladi Republike Srbije Zoran Đorđević izjavio je da njihovi politički protivnici nemaju osećaj za hrabrost i ne poštuju herojske borbe naših vojnika na Košarama.

-Jadni, bedni, frustrirani i iskompleksirani tajkun ovdašnji i političar u pokušaju, Dragan Đilas, ponovo je pokazao svu svoju moralnu niskost i nakaznost i baš na dan na koji se sećamo herojske borbe naših vojnika na Košarama objavio još jednu, ko zna koju po redu, laž i uvredu na račun predsednikaAleksandra Vučića – praveći nekakvu, tobože moralnu, paralelu u vezi sa tim ko je gde bio i šta je radio u vreme NATO agresije na našu zemlju.- izjavio je Đorđević.

On je naglasio da je licemerno da Đilas deli lekcije o patriotizmu i odanosti otadžbini, o hrabrosti, dostojanstvu i uspešnosti.

-Ali, šta očekivati od Dragana Đilasa – osim ovoga što je manifestovao u bednoj verbalnoj baljezgariji, jer da on zna šta su sve one pobrojane vrline on ne bi bio to što jeste – moralni invalid, jadnik kome je sujeta jača od razuma, a halapljivost i alavost na tuđi novac najviši i jedini cilj kome stremi, iskompleksirani i nesposobni tobožnji politički "lider", čiji se uticaj merim statističkom greškom, a ugled je neiskaziv bilo kojom mernom jedinicom, s obzirom na to da je ispod nule u svakom mernom sistemu. O tome najbolje svedoči i činjenica da je svoju najnoviju mrziteljsku bljuvotinu izrigao upravo na dan kada bi sećanje na heroje sa Košara trebalo da svakom patrioti bude primarni osećaj- rekao je funkcioner.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR