Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ: Đilas vređa jer MORA NA IZBORE!

Politika
Autor: Glas Javnosti

Direktor Pošte Srbije Zoran Đorđević, oglasio se povodom nedavnih izjava Dragana Đilasa o korumpiravim evroparlamentarcima i iskazao svoje mišljenje o tome šta se zapravo događa.

- Đilasov portalć, kojeg finansira novcem građana Srbije, preneo je još jedno njegovo, kobajagi "umno" i "bremenito sadržajem i suštinom", saopštenje – u kojem ovaj "maestralni politički mislilac" konstatuje da su evroparlamentarci (posrednici u tek okončanim razgovorima između vlasti i opozicije u vezi sa izbornim uslovima za izbore koji nam predstoje na proleće iduće godine) zapravo nesposobni, a uz to izgleda i korumpirani, čim su sačinili onakav dokument kakav su sačinili, i čim su preporučili opoziciji da na te buduće izbore svakako izađe, jer je to jedini način na koji je moguće, demokratskim putem i procedurama, u demokratskoj zemlji (što Srbija za evroparlamentarce svakako jeste i što su potvrdili i takvim dokumentom koji su doneli), legalno doći na vlast- rekao je Đorđević.

On napominje da je Đilas vređao, zbog toga što mu je "predočeno da će morati na izbore, jer zna on vrlo dobro šta građani Srbije misle o njemu i njegovoj bezidejnoj skupini zgubidana, neradnika, prevaranata i stručnjaka opšte namene koje je okupio oko sebe, formirajući nekakav tobožnji Savez za nešto, a zapravo obrazujući interesnu grupu čiji je jedini cilj i program da nastave sa urušavanjem i pljačkanjem Srbije i njenih građana".

​- Nadao se Dragan Đilas, uzdao se u te iste evroparlamentarce, dozivao ih, tražio njihovo posredovanje, ali i tužakao svoju državu i njeno rukovodstvo kad god je stigao, kome god je stigao, i gde god je stigao, pri tome se ne libeći da najbestidnije izmišlja i laže, i on i svi njegovi zaposleni – na čelu sa "časnom i čestitom" Marinikom Tepić (koja ni sama više ne zna u kojoj je po redu stranci i šta joj se sve, osim onih kokošaka u Moroviću, priviđa a šta ona sama izmišlja i o čemu i o kome sve laže) – ne bi li nekako ubedio evropske zvaničnike i moćnike kako je "u Srbiji diktatura, kako se krše ljudska prava i slobode, kako nema demokratije ni slobodnih medija, kako je strahovlada" i kako je nužno zbog svega toga srušiti Vučića i dovesti njega, Dragana Đilasa (eksperta ni za šta, osim za prisvajanje tuđeg novca, i borca za sve i svašta, osim za interese svoje države i svog naroda), na vlast, naravno – bez izbora i protiv narodne volje, naročito stoga što on "običan" narod prezire i gadi ga se, smatrajući sebe nekakvom "elitom" koja je iznad drugih ljudi- izjavljuje Zoran Đorđević.

On napominje da je Dragan Đilas sve što je mislio da je potrebno i što su mu njegovi inostrani mentori savetovali, dodao, mada dramatično politički netalentovan, i još štošta po svom ukusu i volji – kako bi sebe predstavio kao nekakvu političku snagu i alternativu sadašnjoj vlasti, ali mu krajnji rezultat tih njegovih "izuzetno kvalitetnih predloga i stavova, akcija i rešenja" ipak ne odgovara.

- Moraće, opet su mu rekli, čak i oni koje je on pozvao da dođu i posreduju, na izbore – ako želi da ima nekakvu ulogu u političkom životu Srbije. Izbori su, kažu evroparlamentarci, jedini legalni i legitimni put i način osvajanja vlasti. I u Evropi, i u Srbiji. Đilasu se, naravno, na izbore ne ide, jer zna da će opet imati 0,nešto% osvojenih glasova, bez obzira na to koliko je miliona, od naroda ukradenih, uložio u to da se ponovo nađe u prilici da od naroda krade – pa zato vređa one u koje se kleo, a usput i za svaki slučaj, pominje i nekakav ponovni bojkot. U Đilasovom slučaju – ne samo bojkot izbora, nego i bojkot zdravog razuma i pameti- zaključuje direktor Pošte Srbije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR