Glas Javnosti

ZORAN ĐORĐEVIĆ: 'Članovi NARODNE STRANKE imali očiglednu nameru da izazovu incident!'

Politika
Autor: Glas Javnosti

Zoran Đorđević, član predsedništva Srpske napredne stranke i bivši ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja oglasio se povodom, kako kaže, "političkog performansa" članova Narodne stranke.

​-Narodna stranka (iako ta interesna grupa u srpskom narodu, ima podršku izrazivu u nekoj decimali iz nule) - osmislila je "politički performans" dostojan stepena njihove bahatosti i umišljenosti i uputilo se u Predsedništvo Republike Srbije, sa očiglednom namerom da izazovu incident, koji bi, mislili su oni, potom mogli da iskoriste kao način za skretanje pažnje javnosti na njih - izjavio je Zoran Đorđević.

On je istakao da su oni dobili ono što i zaslužuju, i da su im uzalud sad sve laži koje zdušno prenose "nezavisni i objektivni mediji"  Dragana Đilasa.

- Pedsednik je sišao sam, bez obezbeđenja, rekao im u lice ono što je imao da im kaže i vratio se nazad, na posao, da nastavi da se uporno, hrabro i dostojanstveno brine i bori za Srbiju, naročito danas, kada je ta borba više nego ikad prepuna izazova i iskušenja - smatra Đorđević.

On smatra da je ovako nešto bilo za očekivati od onih kojima je, kako kaže, pamet jedino od koristi kada se potrude da osmisle neku međunarodnu prevaru.

- Njihova osionost i prezir prema sopstvenom narodu seže do toga da ismevaju stanje u sopstvenoj državi, koji su prethodno, dok su bili vlast, dok su bili bivši režim, doveli do ruba propasti - dodaje.

- Učinite nešto sa sobom i svojim životima, učinite nešto (pametno i dobro) za Srbiju, možda vam neko tada i poveruje da vam je do nje stalo - zaključuje Đorđević.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR