Glas Javnosti

ŠTA SE ČEKA? Vučić rekao da se zna ko je ubica iz Belvila!

Politika
Autor: Glas javnosti

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da država zna ko izvršava ubistva na beogradskim ulicama. Ukazao je i na veze koje postoje među državnim strukturama i osobama koje su likvidirane.

- Znamo i ko je počinio jučerašnje ubistvo i u toku je potraga za licem. Ono što je interesantno je to, da je lice koje je likvidirano, kao i ono likvidirano na Ušću imali su značajne kontakte s pojedincima iz državnih struktura. To je ono što nas najviše zanima i na tome ćemo da radimo. Tu će borba biti najžešća. Užasnut sam i prezirem narko dilere - rekao je Aleksandar Vučić.

Juče je u naselju Belvil upucan Bojan Mirković, dok je pre nekoliko nedelja na parkinu kod Ušća ubijen Aleksandar Šarac.

Vučić je ponovio da će borba protiv kriminala biti bespoštedna.

- Ta borba je počela, itekako počela. Uhapšeni su ljudi koji su visoko pozicionirani u nekom od klanova koji su pokušali ubistvo bivšeg navijačkog vođe Alajbegovića. Sve zbog narko biznisa - rekao je on

On je dodao da će Srbija obezbediti punu sigurnost i punu bezbednost ljudima i da mi imamo uvežene klanove među kojima traje borba.

(Glas javnosti/Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR